„Datarock“ nori koncertuoti su Formulės 1 kostiumais

Purvinų šokių pranašai norvegai „Datarock” – spalvingi ne tik savo muzika, bet ir sceniniu įvaizdžiu. Rugpjūtį festivalyje „Be2gether” koncertuosiantys kompiuterinio roko chuliganai scenoje pasiryžę vilkėti Formulės 1 kostiumus.

„Per savo pasirodymus jau seniai norime atrodyti kaip Formulės 1 komanda, tačiau tokia apranga yra gana brangi”, – sako vienas iš „Datarock” įkūrėjų Fredrik Saroea.

Duetas mano, kad Formulės 1 apranga padėtų atskleisti jų kuriamą kompiuterinio skambesio ir roko derinį.

„Stengėmės pasisiūti kostiumus, bent kiek panašius į Formulės 1 lenktynininkų, bet, regis, nelabai pavyko”, – teigia F.Saroea.

Greitai į Lietuvą atvyksiantys „Datarock” vyrukai grodami nori pakviesti žmones „purviniems šokiams”. Paklausti, ar apranga turi įtakos šokiams pagal jų muziką, Fredrik sako, kad drabužiai turi būti „purvini” kaip ir pats šokis, o Ketil priduria „ir laisvi kaip mūsų muzika”.

Su hitu „FaFaFa” visame pasaulyje išgarsėję „Datarock” sparčiai veržiasi į skirtingų žemynų scenas ir sėkmingai renka „purvinų šokių” gerbėjus. Tad gal netrukus nenustygstantys scenoje „Datarock” vaikinai įgyvendins savo svajonę ir paįvairins savo pasirodymus populiariausių pasaulyje lenktynių dvasia.

Be „Datarock” festivalyje Norviliškėse rugpjūčio 24—26 dienomis gros daugiau nei 30 grupių bei atlikėjų, tarp kurių tokios žvaigždės kaip „Morcheeba”, „Bloodhound Gang”, „The Young Knives”, „Therapy?” ir Andrius Mamontovas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.