Bronius iš LNK įsidarbino spaudos kioske

Į vieną iš spaudos kioskų, esančių Vilniaus centre užėję žmonės neteko amo: rytinius laikraščius, žurnalus, važiavimo talonėlius, kavą, įvairius užkandžius pardavinėjo Bronius iš LNK.
„Mane tai pastatė čia dirbti. Iš televizijos išmetė k čiortu. Sako, dirbk, Broniau, kioske. Ką padarysi, gyvenime reikia sukrėtimų, ne tik marmelado”, – guodėsi pirkėjams Bronius, kad po kelių sezonų LNK uždarė jo vedamą laidą „Ragai”.

„Susitarėme su savo televizijos žmonėmis, kad jie vienai dienai užmirštų, kad yra televizijos žvaigždės ir padirbėtų paprastus darbus”, – situaciją, kodėl LNK laidų vedėjai atsidūrė gatvėje, aiškino kūrybos direktorius Jonas Banys.

Ši vasara LNK laidų vedėjams bus tikrai karšta. Be intensyvaus ruošimosi naujajam sezonui, televizijos laidų vedėjai dirba ir kasdienius žiūrovų darbus.

„Prieš naująjį sezoną visi sutarėme, kad norime būti arčiausiai žiūrovų esanti televizija. Tarnaujame žmonėms ir to nepamirštame. Šią vasarą mūsų laidų vedėjai atsiduria savo žiūrovų amplua, dirba tikrus savo žiūrovų darbus, bendrauja su paprastais žmonėmis, yra arti jų. Su naujomis idėjomis, jėgomis ir mintimis kimbame į naująjį sezoną”, – sako LNK kūrybos direktorius Jonas Banys.

Darbų maratoną pradėjo ilgametis LNK šviesuolis Bronius. Jis dirbo Vilniaus centre esančiame spaudos kioske.

„Manau, kad daugelis pirkėjų susitikimu su manimi liko patenkinti, – po darbo sakė Bronius. – Man joks darbas nėra svetimas. Iš filantropinių paskatų galėčiau ne tik padirbėti pardavėju, bet ir štabo karininku, jeigu reikia”.

Daugelis pirkėjų neslėpė šypsenos, kalbino Bronių, jo klausinėjo, vienas klientas jam net padovanojo savo eilėraščių rinktinę.

Tiesa, Bronius paprašydavo kioskininkės pagalbos, kai jau reikėdavo iš klientų imti pinigus. „Bronius yra tarsi jūros arkliukas, jam pinigai – nesuvokiamas dalykas”, – taip situaciją komentavo Broniaus personažą atliekantis Algirdas Ramanauskas. Todėl jis į pagalbą kviesdavosi kioskininkę, kurią švelniai vadino dukra Zemfira.

Tačiau nors ir nemokantis skaičiuoti pinigų, Bronius stengėsi būti malonus, vaišino savo kramtyta kramtoma guma, guodėsi žmonėms, kad neteko darbo televizijoje.

Bet Bronius dar nežino, kad jo laukia staigmena. Jam netrukus bus pasiūlytas naujas darbas: nuo naujojo televizijos sezono jis turės savo le programme, laidą su prancūzišku prieskoniu!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.