„XXL” svorio metimo lyderiu išliko G. Juodeika

LNK realybės šou „XXL” paliko dar viena dalyvė. Praėjusioje laidoje komandos sprendimu buvo išbalsuota 43 metų verslininkė Jolanta Januškė iš raudonųjų komandos, vadovaujamos trenerio Valdemaro Kavaliausko.

„Nors šokių rungtyje nugalėjo raudonieji, svėrime jie ženkliai pralaimėjo prieš mėlynuosius. Raudonųjų komandos nariai numetė 5,7 kg, o mėlynieji per savaitę atsikratė net 13,6 kg. Jolanta i šou atėjo sverdama 98,2 kg. Šou paliko – 88,5 kg. Iš viso ji numetė 9,7 kg. Jolantai sunkiai sekėsi kovoti su svoriu. Šį kartą ji vėl priaugo 0,8kg ir buvo vienbalsiai komandos išbalsuota”, – paskutinius įvykius nušvietė „XXL” vedėja Jurgita Tvarijonaitė.

„Komandai priekaištų neturiu. Jau trečia savaitė iš eilės ne numetu, o priaugu svorio. Matyt, tokia mano organizmo specifika. Vieną kartą komanda mane jau buvo išbalsavusi, tačiau treneris pasinaudojo veto teise ir mane paliko. Šis kartas buvo lemiamas, tačiau esu labai patenkinta, kad dalyvavau šiame projekte – daug sužinojau apie sveiką gyvenseną ir puikiai praleidau laiką” – neprarado geros nuotaikos Jolanta Januškė.

Šia savaitę „XXL” svorio metimo lyderis – Gediminas Juodeika, numetęs – 3,8 kg. Nuo jo nedaug teatsiliko Donatas Repšys – 3,6 kg ir Sigitas Staugas – 3,2 kg.

Akyse liesėjantys storuliai ir aistros dėl pergalių – pirmadieniais, 21.00 val. realybės šou „XXL” per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.