SEB grupę pripažino geriausia devyniose bankininkystės veiklos vertinimo nominacijose

Įtakingas kapitalo ir finansų rinkų leidinys „Euromoney” SEB grupę pripažino nugalėtoja net devyniose bankininkystės veiklos vertinimo kategorijose – keturiose, kuriose buvo vertinamas Šiaurės ir Baltijos šalių regionas, ir penkiose atskirose šio regiono šalims skirtose nominacijose. Didžiausią Lietuvoje komercinį SEB Vilniaus banką „Euromoney” pripažino geriausiu vertybinių popierių prekybos paslaugų teikėju Lietuvoje.

Šiaurės ir Baltijos šalių rinkoje SEB grupė pripažinta teikiančia geriausias lėšų valdymo, vertybinių popierių saugojimo, ir valiutų prekybos paslaugas, o SEB grupės įmonė „SEB Enskilda” – geriausia vertybinių popierių prekybos paslaugas teikiančia bendrove šiame regione. „SEB Enskilda” taip pat pripažinta geriausia bendrovių susijungimo ir įsigijimo paslaugų įmone Latvijoje, Švedijoje, Norvegijoje, o Latvijos „SEB Unibanka” – geriausiu banku Latvijoje.

„SEB grupė stiprina savo pozicijas strateginiame Šiaurės ir Baltijos šalių regione, todėl džiugu, kad šie žingsniai įvertinti ir pripažintų finansų rinkos ekspertų. Net devyni jų skirti apdovanojimai SEB grupei už bankininkystės paslaugų plėtrą šiame regione yra geriausias sėkmingos strategijos patvirtinimas”, – sakė SEB Vilniaus banko prezidentas Audrius Žiugžda.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.