Kelnaitės tapo narkotikų slėptuve

Šiaulių miesto policijos pareigūnai liepos 11-osios vakare sulaikė sutuoktinius, savo automobiliu gabenusius narkotines medžiagas.

Organizuoto nusikalstamumo tyrimo tarnybos pareigūnais, tikrindami operatyvinę informaciją, apie 20 val. Šiauliuose, ties Vytauto gatvės 150-uoju namu, sustabdė automobilį „Audi A4”, kurį vairavo trisdešimtmetis Kuršėnų gyventojas Rolandas A. Kartu su juo važiavo ir jo 23 metų žmona Gerinta. Kriminalistai, turėdami informacijos, kad sutuoktiniai veža narkotines medžiagas, nuodugniai apžiūrėjo automobilį, tačiau šių medžiagų nerado. Tada buvo nuspręsta atlikti detalią asmens apžiūra. Jos metu pareigūnai pas Gerintą rado tris polietileninius paketėlius: viename jų buvo apie 200 baltų tablečių, manoma, „Ecstazy”, kituose dviejuose – augalinės kilmės medžiaga, įariama, smulkintos kanapės. Visas šis turtas buvo slepiamas moters kelnaitėse. Pasirodo, pastebėjęs juos stabdančius policijos pareigūnus, Rolandas nieko geresnio nesugalvojo, kaip gabenamą krovinį paslėpti žmonos kelnaitėse.
Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis pradėtas ikiteisminis tyrimas, sutuoktiniai dviem paroms uždaryti į areštinę.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.