Deiviui tiesiog „čik čirik”

Šią savaitę populiarusis atlikėjas Deivis pristatė naują albumą šmaikščiu pavadinimu „O man – čik čirik”.

Naujame albume Deivio gerbėjai ras 14 dainų, tarp kurių nemažai įvairiuose renginiuose ir televizijos projektuose girdėtų kūrinių, 5 duetai su Žilvinu Žvaguliu, Renata Ražanauskiene, Inga Valinskiene, Aiste Pilvelyte ir Sigita, kelios dar niekur neskambėjusios dainos.

Neseniai „Žvaigždžių duetuose” kartu su R.Ražanauskiene triumfavęs atlikėjas prasitarė, kad už albumą jis be galo dėkingas jį palaikiusiems televizijos žiūrovams. „Per visus renginius, per televizijos projektus pristačiau nemažai naujų dainų, kurios be žiūrovų įvertinimo nebūtų atsidūrusios šiame albume. Greičiausiai ir pats albumas nebūtų taip greitai pasirodęs. Taigi šis darbas yra padėka jiems ir dovana tiems, kurie galbūt kažko nespėjo pamatyti ir išgirsti”, – po albumo pristatymo tikino Deivis.

Atlikėjo teigimu, albumo „O man – čik čirik” turinys itin žaismingas ir puikiai tinka vasarai. Deivis neabejoja, kad jame kiekvienas klausytojas galės rasti jam patinkančių kūrinių.

Naujo albumo pavadinimas taip pat gimė per vieną televizijos projektą, kai atlikėjas kartu su R.Ražanauskiene sudainavo kūrinį panašiu pavadinimu „Čik čirik”. Deivis prisipažino, kad nuo to momento jis tiesiog nebegalėjo atsikratyti frazės „o man – čik čirik”. „Nusprendžiau, kad ši frazė geriausiai tinka naujojo albumo pavadinimui”, – pridūrė populiarus atlikėjas.

Kiek anksčiau, liepos 5 dieną, Palangos Vasaros estradoje įvyko Deivio ir Eduardo Kaniavos koncertas, per kurį nepamirštamas duetas pristatė auksinio albumo „Tu, kuris aukštai” dainas.

Prieš keletą metų į duetą susibūrę stiprių balsų savininkai per gana trumpą laiką spėjo sužavėti publiką. Jų albumas tapo beveik platininis.

Vis dėlto Deivis ir E.Kaniava ilgai neketina užsisėdėti koncertų salėse ir jau rengiasi naujo jųdviejų albumo įrašams. „Įkvėpti mūsų dueto pasisekimo, nutarėme įrašyti dar vieną bendrą albumą, kuris turėtų pasirodyti jau rudenį”, – prasitarė Deivis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.