Pagonių žyniui už slaptą filmavimą – bauda

Nuteistas nepilnametę mergaitę vaizdo kamera slapta filmavęs vyras. Vyras sutiko su kaltinimu ir gavo baudą.

Palangos miesto apylinkės teismas patenkino Palangos miesto prokuratūros prašymą ir už neteisėtą informacijos apie privatų asmens gyvenimą rinkimą 61 metų palangiškiui Augustui Narmontui skyrė baudą. Tiesa, teismas nubaudė jį keliskart didesne, nei prokurorai prašė bauda – 50 MGL, tai yra 6500 litų. Ją A.Narmontas savo noru turi sumokėti per 2 mėnesius. Sprendimas galutinis ir neskundžiamas.

A.Narmontas kaltintas, kad nuo praėjusių metų spalio iki šių metų kovo savo namo vonios lubose buvo įrengęs filmavimo kamerą, kuria slapta filmuodavo besi-maudančią keturiolikmetę podukrą.

Filmuotą medžiagą vyras perkeldavo į kompiuterį. Vaizdo stebėjimo kamerą duše surado pati mergaitė. Kartą patėvio prašymu į jo kompiuterį įvesdama tekstus podukra pamatė ir saugomą filmuotą medžiagą.

Policijai gyvenimo draugą apskundė mergaitės motina.

Mergina Vaikų teisių apsaugos tarnybos darbuotojams aiškino apie įvykį ilgai nesakiusi mamai, nes manė, kad ji nepatikės.

Palangos miesto vyriausioji prokurorė Nijolė Požarskienė sakė, jog įtariamasis savo kaltę pripažino visiškai.

A.Narmontas anksčiau nebuvo teistas. Jis turi aukštąjį išsilavinimą ir yra Pilietinės demokratijos partijos narys. Per praėjusius rinkimus politikas kandidatavo į Palangos miesto tarybą. A.Narmontas prisistato pagonių tikėjimo atstovu, Žemaičių alkos žyniu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.