Rytoj LTV laidoje „Labas rytas” – kas sieja notarą ir pilietį?

Rytoj, liepos 10 d., antradienį, Lietuvos televizijos laidos „Labas rytas” teisės rubrikoje – pokalbis tema „Notaras ir piliečiai”.
Į laidos vedėjos Lavijos Šurnaitės klausimus atsakys Lietuvos notarų rūmų patarėja teisės ir tarptautinių santykių klausimais Laura Gumuliauskienė.

LTV laidos „Labas rytas” žiūrovai rytoj sužinos, kokius notarinius veiksmus gali atlikti seniūnas ar konsulinis pareigūnas, kaip vykdoma pačių notarų veiklos priežiūra ir kontrolė, kaip notaras konkrečiai veikia piliečio labui ir kam apskritai teisinėje valstybėje notaras reikalingas.

„Notaras ir piliečiai” – tokiu pačiu pavadinimu liepos 11-12 d. Vilniuje vyks tarptautinė notarų ir teisės sričių specialistų konferencija, kurioje dalyvaus ne tik beveik visi Lietuvos notarai, jų biurų darbuotojai, taip pat ir advokatai, antstoliai, bankų tarnautojai, verslo struktūrų vadovai, bet taip pat konferencijoje galės apsilankyti ir paprastas žmogus, kuriam rūpi jo miesto, rajono ar apskrities notaro darbas bei ateities perspektyvos” – apie notaro svarbą šiuolaikinėje valstybėje sako Laura Gumuliauskienė.

Teisinės konsultacijos „Labame ryte” pradžia – 6.50 min.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.