Vasarą – nauja šukuosena

Nauja mada visuomet atsineša ir naujas šukuosenas. Vasaros kirpimai, kaip ir drabužiai, visada lengvi ir paprasti. Natūralus plaukas vilioja labiau nei suktukai, fenai ir lakai.

Plaukų juostos šiuo metu tapo labai populiarios. 80-aisiais šis aksesuaras dengė vos ne kiekvienos moters plaukus. Vėliau parištus plaukus galėjo nešioti nebent mokinės. Tačiau šią vasarą šis, atrodo, paprastas aksesuaras, tampa išties „karštu” akcentu, parišančiu tiek ilgus tiek trumpus plaukus. Galima panaudoti ir storas ir plonas, įvairių atspalvių ir faktūrų juostas.
Kirpčiukai šią vasarą taip pat labai aktualūs. Daugelis moterų bijo juos kirpti, nes, jų manymu, vėliau trumpus plaukus bus sunku atauginti. Tačiau šis akcentas turi teigiamą pusę – kirpčiukai jaunina, formuoja veidą. Šiuo metu labai populiarūs asimetriški kirpčiukai.
Trumpi plaukai, tai ne tik laikinas reiškinys, bet jau spėjusi įgauti pagreitį tendencija. Tai patvirtina faktas, jog dauguma įžymybių spėjo nusikirpti savo kasas. Kirpčiukai čia taip pat labai svarbūs. Vasarą ypač tinka trumpas kirpimas. Jis sutaupo laiką, energiją, tokia šukuosena nereikalauja kruopštumo.
Nepamirštami ir ilgi plaukai. Nebūtina, papūtus mados vėjui, čiupti žirkles ir naikinti natūralų grožį. Ilgaplaukė moteris vis dar yra pati patraukliausia ir paslaptingiausia. Čia taip pat vyrauja kelios tendencijos: plaukus galima skrupulingai šukuoti, sukti, segti į sages, o taip pat ir, kiek pakedenus, paleisti laisvam kritimui. Tokia plaukų forma kiek primena moterį, neseniai išlipusią iš lovos, žinoma tai nereiškia, kad galima visiškai nesišukuoti ir eiti tiesiai į pasimatymą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.