„Fujitsu Siemens Computers” pristatė naują nešiojamų kompiuterių seriją

Šiandien „Fujitsu Siemens Computers” oficialiai pristatė naują nešiojamų kompiuterių seriją – „ESPRIMO Mobile”. Pirmieji kompiuteriai rinkoje pasirodys šių metų rugpjūčio mėnesį. „ESPRIMO Mobile” pateikiami kaip pradinio ir vidutinio lygmens profesionalūs nešiojami kompiuteriai. Seriją pradės trys nešiojamų kompiuterių modeliai, jų funkcionalumui ir patogumui praplėsti bus siūlomi visai serijai tinkantys standartizuoti priedai (pvz., jungčių šakotuvai (angl. „port replicator”), papildomi akumuliatoriai). Kompiuterių kaina – nuo 2999 Lt su PVM.

„ESPRIMO Mobile U9200” modelis turės 12,1 colio įstrižainės ekraną ir svers tik 1,8 kilogramo. Šis ultramobilių kompiuterių klasės įrenginys skirtas daug keliaujantiems verslo reikalais žmonėms. Didesnį ekraną – 14,1 colio turėsiantis ir kiek daugiau sversiantis (2,1 kg) „ESPRIMO Mobile M9400” modelis – taip pat skirtas tiems, kurie keliauja, o „ESPRIMO Mobile D9500” su 15,4 colių ekranu (svoris – 2,5 kg) pateikiamas kaip pakaitas stalo kompiuteriui. Visi trys modeliai turės integruotą UMTS ryšį ir plačiaformačius (angl. „widescreen”) ekranus. Su papildoma baterija „ESPRIMO Mobile” serijos kompiuteriai užtikrins iki 10 valandų darbo be išorinio srovės šaltinio.

IDC analitikų teigimu, „ESPRIMO Mobile” serija leis sustiprinti „Fujitsu Siemens Computers” pozicijas profesionalių nešiojamų kompiuterių rinkoje, ypač – vidutinės klasės segmente. Pastarieji kompiuteriai sudaro didelę dalį įmonių, atnaujinčių kompiuterinę įrangą ar keičiančių stacionarius kompiuterius į nešiojamus, pirkimų (IDC, EMEA Personal Computing Research 2007)

„ESPRIMO Mobile” šeima – tai platus funkcionalumas, patrauklus dizainas ir itin nedidelis svoris”, – sako Dieter Herzog, „Fujitsu Siemens Computers” viceprecidentas infrastruktūriniams produktams. – „ESPRIMO Mobile” sukurta specialiai verslo žmonėms, kurie keliaudami nenori prarasti komforto, turimo biure. Būtent todėl visi trys modeliai turi integruotą UMTS ryšį, kad duomenys būtų pasiekiami bet kur ir bet kada. Naujoji „ESPRIMO Mobile” ir populiarioji „LIFEBOOK” serijos įrodo, kad galime pateikti klientui nešiojamą kompiuterį, idealiai atitinkantį jo poreikius”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.