C.Fabregasas nori likti Londone

Londono „Arsenal” ir Ispanijos rinktinės saugas Cesco Fabregaso (Francesc Fabregas Soler) agentas paneigė gandus, kad jo klientas gali persikelti į kurį nors Ispanijos grandų klubą – „Real” arba „Barcelona” ir pareiškė, kad futbolininkas norįs likti Londone.

Po to, kai Thierry Henry paliko „Arsenal” ir persikėlė į „Barcelona”, pasirodė pranešimų, jog 20-metis ispanas nusivylė tuo ir pats norėtų atsidurti Barselonoje.

„Normali istorija, tačiau tame nėra visiškai jokios tiesos. Cescas buvo laimingas su Thierry, jie yra draugai. Tačiau jis negali sulaukti naujojo sezono, būdamas vienu svarbiausiu „Arsenal” žaidėju”,- teigė ispano agentas Joseba Diazas.

Po T.Henry išvykimo į Barseloną, Ispanijos žiniasklaida netruko į šią šalį „perkelti” ir C.Fabregaso. Tačiau futbolininko agentas paneigė tokią galimybę ir spėjo šviesią savo kliento ateitį Londone.

„T.Henry buvo labai svarbus žaidėjas kanonierių ekipai, bet amžinai tai tęstis negalėjo ir jo išvykimas yra labai skaudi naujiena klubui. Tačiau „Arsenal” įsigijo daug puikių futbolininkų ir netrukus tiek „Premier” lygoje, tiek Čempionų lygoje turėtų tapti galinga komanda.”

„Be T.Henry, C.Fabregasas taps vienu geriausiu „Arsenal” žaidėjų. Ir jis yra patenkintas atsirasiančia atsakomybe. Šiuo metu Cescas atostogauja, tačiau jau nekantriai laukia naujojo sezono”, – teigė J.Diazas.

C.Fabregasas „Arsenal” klubui priklauso nuo 2003 m., kai atvyko iš „Barcelona”. Ispanas su kanonieriai turi dar iki 2014 m. galiojančią sutartį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.