Ragauti galima su saiku

Maisto produktus prekybos centruose ragauti galima.

Tačiau įvairiuose prekybos centruose yra skirtinga tvarka. Vienur pageidaujama, kad produktai būtų ragaujami tik pristatymų metu ir tik padedant prekyvietės darbuotojams. Kitur saikingai galima ragauti netgi mišraines ar pyragus.

Prekybos tinklo „Maxima LT” atstovė spaudai Viktorija Jakubauskaitė teigė, kad jų parduotuvėse, kuriose yra sveriamų produktų skyriai, klientai gali ne tik gauti informaciją apie produkto sudėtį, bet ir paragauti sveriamų salotų ir mišrainių.

„Klientui pageidaujant pardavėja į indelį įdeda nedidelį salotų ar mišrainės kiekį ir duoda vienkartinį šaukštelį. Taip pat pirkėjo prašymu duodame paskanauti konditerijos, pjaustomų kulinarijos, duonos gaminių”,- sakė V.Jokubauskaitė.

„Maximos”, kaip ir kituose prekybos centruose, negalima degustuoti pakuotėse esančių produktų. Tačiau, kaip minėjo

V.Jakubauskaitė, pirkėjai gali suvalgyti po vieną palaidą, sveriamą produktą, pavyzdžiui, vynuogę, vyšnią ar riešutą. Kai klientai produktus pradeda semti saujomis, o tokių atvejų būna, apsaugos darbuotojai juos įspėja.

Prekybos tinklo „Iki” atstovas spaudai Tomas Vaišvila tvirtino, kad jų prekybos centruose maisto produktų ragauti galima tik tuomet, kai vyksta naujo produkto pristatymas.

„Higienos sumetimais jokių maisto produktų iš lentynų ar vitrinų ragavimo netoleruojame”,- sakė T.Vaišvila.

„Rimi Lietuva” atstovė spaudai Raminta Stanaitytė – Česnulienė sakė, kad jų prekybos centruose ragauti maisto produktų galima tik ten, kur yra prižiūrinti darbuotoja.

„Paprašius pardavėja gali atpjauti ir griežinėlį kumpio, kad pirkėjui būtų lengviau apsispręsti”, – sakė R.Stanaitytė – Česnulienė.

Prekybos centruose spalvingai apsirengusios merginos siūlo paragauti įvairių, dažniausiai mėsos ir pieno, produktų. Tokias akcijas vykdo naujų produktų gamintojai. Jos dažnesnės būna prieš įvairias didesnes šventes, kai suintensyvėja pirkimas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.