Rygoje – atsisveikinimas su V.Vyke-Freiberga

Rygoje šiandien rengiamas tradicinis Baltijos šalių prezidentų susitikimas, kurio metu Lietuvos ir Estijos prezidentai atsisveikins su kadenciją baigiančia Latvijos vadove.

Prezidentai dalyvaus elektroninių lietuvių-latvių ir latvių-estų kalbų žodynų pristatyme, vėliau Latvijos akademikas Janis Stradinis trims prezidentams įteiks „Cicerono” apdovanojimus už paramą Baltijos šalių pasiekimams.

„Cicerono” apdovanojimas – tai prestižinis apdovanojimas, kurį įsteigė Latvijos mokslų akademija, Latvijos universitetas, Latvijos žurnalistų sąjunga ir Latvijos reklamos įmonių asociacija.

Kasmet apdovanojimas yra skiriamas politikams, žurnalistams ir kitiems savo sričių profesionalams, kurių veikla svariai prisideda prie demokratinių vertybių ir humaniškumo įtvirtinimo vietiniame, nacionaliniame ir tarptautiniame lygyje.

Dabartinės Latvijos prezidentės Vairos Vykės-Freibergos įgaliojimų laikas baigiasi liepos 7 dieną, o V.Zatlerio inauguracija vyks liepos 8 dieną.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Pasaulyje su žyma .

1 atsiliepimas į "Rygoje – atsisveikinimas su V.Vyke-Freiberga"

  1. na

    moteris protinga,nelaukia kada visai nukvaks.O kai kurie prezidentai jau turi tiek metu,kad kaip vaikai nori vadovaut ir nesuvokia net kiek turi metu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.