Saldusis duetas pavergė publiką

Vėlų birželio 29-osios vakarą sostinės muzikos ir kokteilių bare „L’Amour” pirmą kartą Vilniaus publikai tikro garso koncerte pasirodė bene ryškiausia Lietuvos popscenos žvaigždžių pora – Violeta Riaubiškytė ir Vilius Tarasovas.

Nors koncerto išvakarėse sostinės muzikos ir kokteilių klubas nelūžo nuo gerbėjų, pasigėrėti Violetos Riaubiškytės ir Viliaus Tarasovo koncertu susirinko ištikimiausi šių scenos grandų gerbėjai.

Negailėta aplodismentų

Šiek tiek po dešimtos valandos vakaro į sceną užlipęs „bavaras” Vilius iš pradžių vienas traukė naujus ir jau visiems gerai žinomus kūrinius. Koncerto pradžioje publika buvo kiek sustingusi ir ramiai prie staliukų klausėsi Viliaus dainų. Skambant lyriškiems šlageriams vos viena kita pora susigundė pašokti.

Susirinkusieji labiau įsidrąsino, kai Vilius į sceną pakvietė savo širdies draugę ir scenos partnerę V.Riaubiškytę. Saldžioji šou scenos porelė savo dainomis pavergė publiką, ir į šokių sūkurį netruko įsilieti daugiau vakaro svečių.

Žvelgiant iš šalies buvo aišku, kad Viliaus ir Violetos duetas klausytojams paliko gerą įspūdį. Bent jau taip buvo galima spręsti iš aplodismentų gausos.

Pripažinti atlikėjai

V.Riaubiškytė – populiariausia Lietuvos dainininkė, šiemet pripažinta geriausia Lietuvos atlikėja per abejus svarbiausius Lietuvos muzikinius apdovanojimus – „Radiocentro” ir „Bravo”. Violetos albumas „Aš Tavo” jau yra parduotas beveik 20 tūkst. kopijų tiražu, o albumo pristatymo koncertas per TV3 sulaukė net 15 proc. Lietuvos gyventojų dėmesio ir buvo žiūrimiausia TV3 laida 2006 lapkritį.

V.Tarasovas, ilgametis grupės „Bavarija” vokalistas, šių metų pavasarį pagaliau išleido ilgai brandintą solinį albumą „Aš Vilius Tarasovas”. Kuo palankiausiai kritikų įvertintas debiutinis albumas Viliui žada puikią solinę karjerą. Atlikėjo dainos „Išeinu” ir „Nepatinka” jau tapo garsiais radijo šlageriais, pasiekusiais radijo stočių topų viršūnes. Vilius yra prisipažinęs, kad visą gyvenimą norėjo dainuoti ritminį bliuzą, soul’ą ir atsiskleisti kaip vokalistas.

Gyvenimas prie jūros

Šiuo metu atlikėjai gyvena kartu Klaipėdoje. Sostinės šurmulį į uostamiesčio ramybę ir gyvenimą su mylimu žmogumi iškeitusi viena populiariausių Lietuvos atlikėjų sako jaučiasi nepaprastai laiminga. Likusį tuščią butą sostinėje ji ketina rudenį išnuomoti. Violetos teigimu, gyvenimas uostamiestyje įprastų jos darbų nė kiek nepakoregavo, o asmeniniai daiktai jau seniai iš Vilniaus atkeliavo į Klaipėdą.

„Čia nėra transporto spūsčių, kurių neišvengsi gyvendama sostinėje, o ir žmonių mažiau. Be to, jūra visada šalia. Tačiau pagrindinė ir svarbiausia priežastis – Klaipėdoje gyvena mano mylimas žmogus”, – yra prisipažinusi populiarioji atlikėja.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.