„9,5 savaitėse”: pirmieji pusfinalininkai ir naujas seksualus savaitės septynetas

Karštį iš ekrano spinduliuojančiame TV3 realybės šou „9,5 savaitės” jau paaiškėjo pirmieji pretendentai į Lietuvos seksualiausiųjų titulus – po savaitę trukusios kovos į kitą etapą pateko tamsiaplaukė Žemyna ir dažytų blakstienų savininkas Tomas. Jiedu toliau varžysis dėl patekimo į „9,5 savaičių” superfinalą, kuris vyks prabangiame Pietų Europos kurorte, o jų konkurentais bus du seksualiausieji iš šios savaitės septynetuko – Erikas, Aurimas, Antanas, Barbara, Anna, Rūta arba Giedrė.
Erikas dievina linksmą gyvenimą ir nuotykius, kurie verti „gyvenimo variklio” pavadinimo. Dėl nuotykių vaikinas nespjauna ir į itin dideles avantiūras, pavyzdžiui – ištekėjusių moterų viliones

„Viena moteris dėl manęs vos nepaliko savo šeimos, vos neišsiskyrė su vyru. Ką gali žinoti, kaip būtų išėję, jei viskas būtų buvę padaryta iki galo „, – atviravo gyvenimu besimėgaujantis Donžuanas Erikas.

Jo konkurentai – drovesni. Ypač Aurimas. Šis vaikinas, anot merginų, be proto gražus ir prisižiūrintis vyras – ypač paslaptingas ir pasiryžęs merginas suvilioti ne kalbomis, o šokiu – nevulgariu, bet viliojančiu…

Tuo tarpu vilnietis Antanas, dirbantis pramogų sferoje, merginoms rengiasi prisistatyti netradiciškai – demonstruodamas „psichologinį seksualumą”.

„Negaliu pakęsti kvailai besivaipančių ir save įsimylėjusių bičų. Daugelis jų net nesupranta, jog norint būti geidžiamam, reikia intriguot, o ne atvirai merginti”, – gyvenimo pamokas dėstė originalusis dalyvis Antanas.

Kurio iš trijų skirtingų vaikinų taktika pasiteisins, šį kartą spręs net keturios drąsios ir seksualios merginos.

„Esu ryški, įspūdinga, išskirtinė ir talentinga mergina”, – įsitikinusi šių metų Lietuvos fitneso čempionė Barbara. Kurtizaniškai šypsodamasi mergina atskleidžia, kad didžiausias malonumas jai – vaikinai, vaikinai ir dar kartą vaikinai. Kol dar neišrinktas karščiausias vasaros vaikinas, seksualiausias jai – šoumenas Egmontas Bžeskas.

Šviesiaplaukė vilnietė Anna be galo mėgsta keliauti ir dar labiau kelionėse apsipirkinėti. Jos vyro idealas, kaip sako pati mergina, – „Rikis Martinas. Tik jis!”. Seksualią Anną visi draugai ragina tapti modeliu, bet merginai tai – ne itin įdomu. Visai kas kita „9,5 savaitės” ir ekstremalūs šio šou nuotykiai.

Rūta – jauna ir žavi „namų šeimininkė”. Tokiai svajonių merginai sėdėti užsidariusiai namie – tikra nuodėmė! Labiausiai merginai patinka vyrų dėmesys ir krūvomis žarstomi komplimentai. Dėl jų mergina yra ryžusis net erotinei fotosesijai! Jų iš dalyvių vaikinų ir stilistų mergina tikisi ir karščiausiame vasaros šou „9,5 savaitės”.

Tačiau visas merginas savo aktyvumu ir užsidegimu pranoksta klaipėdietė studentė Giedrė: „Esu mažas, vietoje nenustygstantis magnetukas! Tikiuosi prikaustyti visų vaikinų dėmesį ir nepalikti jokių šansų savo konkurentėms.”

Ši savaitė žada būti itin karšta! Ar atlaikys tą karštį dar septyni pretendentai į geidžiamiausių, saldžiausių, nuostabiausių ir seksualiausių karūną – šiokiadieniais 20.45 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.