Trečdalis susitikimų baigėsi nokautais

Septintasis kovų turnyras „Baltic fighters” iš kitų išsiskyrė tuo, kad žiūrovai išvydo net tris nokautus iš eilės.

„Pramogų banko” senojoje salėje susirinkusių kovinių sporto šakų gerbėjų džiaugsmui, po nokautų ant ringo grindų krito ne klaipėdiečiai, o jų priešininkai.

Iš viso ketvirtadienio vakare vyko 9 kovos.

Pirmojoje susitiko du klaipėdiečiai Jegoras Michaliovas ir Arvydas Trizno. Kaip ir dera, klubo „Galaktika A” draugų kova baigėsi taikiai – lygiosiomis. Taip pat baigėsi ir kita kova tarp klaipėdiečių Andrejaus Nichipovo ir Algirdo Bendiko.

Šįkart kovojo ir merginos – uostamiesčio atstovė Lana Anochina antrame raunde nukautavo ukmergiškę Silviją Morkūnaitę.

Ketvirtą kartą iš eilės savo varžovą nukautavo ir klaipėdietis Kirilas Pšonko – šįkart nuo ringo grindų sunkiai pakilo jam iššūkį metęs kaunietis Edvardas Norkeliūnas. Na, o vakaro nokautų seriją užbaigė klaipėdietis Vadimas Chromychas, tokiu būdu nugalėjęs Kaliningrado atstovą Dmitrijų Nekštą.

Vėliau iš eilės sekė trys lygiosiomis pasibaigę susitikimai. Taikiai ringe išsiskyrė tarpusavyje kovoję klaipėdiečiai Denisas Juškevičius ir Pavelas Nečiporenko, kaunietis Muratas Utsajevas ir „Galaktika A” kovotojas Tadas Jonkus bei sunkiasvoriai – Mantas Gribulis iš Ukmergės ir Latvijos atstovas Andris Trumars.

Paskutinėje vakaro dvikovoje Klaipėdietis Sergejus Juškevičius nugalėjo Vytautą Martinkevičių, atvykusį iš Šakių.

„Kuo toliau, tuo „Baltic fighters” kovos tampa įdomesnės ir gražesnės”, – sakė turnyro organizatorius ir vyriausiasis teisėjas Dmitrijus Baranovskis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.