Paryžius – visų kulinarų ir gurmanų svajonė. Žiurkių kulinarų – taip pat

Po to, kai animacijos studijos „Pixar” kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug.
Naujasis „Pixar” išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.
Apsigyvenęs tiesiai po savo kulinarinio idealo Augusto Giusto restoranu, Remis atkakliai kartoja savo žygius į jo virtuvę ir bando pasauliui parodyti savo sugebėjimus. Nepaisant jo tykančių pavojų ir akivaizdaus fakto, kad žiurkės niekur nemėgstamos, o ypač prabangaus restorano virtuvėje, Remio atkaklumas apverčia aukštyn kojomis ne tik Augusto Giusto, bet ir visos Paryžiaus kulinarijos pasaulį!

„La troškinys ”

(Ratatouille)

Animacinė komedija visai šeimai

Rež. Bradas Birdas („Nerealieji”, „Geležinis milžinas”, TV serialas „Simpsonai”)

Įgarsina: Pattonas Oswaltas („Ašmenys: Trejybė”, „Starskis ir Hečas”, „Zoolanderis”, „Žmogus mėnulyje”, „Magnolija”), Ianas Holmas („Aviatorius”, „Diena po rytojaus”, „Žiedų valdovas”, „Iš pragaro”, „Egzistencija”, „Penktasis elementas”, „Meri Šeli Frankenšteinas”, „Gili žydra jūra”), Peteris O’Toole’as („Troja”, „Rebekos duktė”, „Šlovės sparnai”, „Vaivorykštės vagis”, „Paskutinis imperatorius”, „Kūrėjas”, „Kaligula”), Johnas Ratzenbergeris („Ratai”, „Nerealieji”, „Žuviukas Nemo”, „Monstrų biuras”, „Žaislų istorija”, „Meilužiai”), Janeane Garofalo („Pasilik”, „Stebuklų šalis”, „Dogma”, TV serialas „Baltieji rūmai: valdžios troškulys”), Brianas Dennehy’us („Sveiki atvykę į rojų”, „Pati geriausia dovana”, „13-osios nuovados apgultis”, „Ji manęs nekenčia”, TV serialas „Baltieji rūmai: valdžios troškulys”), Bradas Garrettas („Muzika ir žodžiai”, „Naktis muziejuje”, „Auklė”, „Garfildas”, „Žuviukas Nemo”, „Peliukas Stiuartas Litlis 2”, „Iš vabalų gyvenimo”)

Trukmė: 120 min.
Oficiali svetainė: www.ratatouille.com
Premjera Lietuvoje: 2007.08.17

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.