S. LaBeoufas nenori liūdnai išgarsėti kaip L. Lohan

Kai atrodo, jog tarp šiandieninių jaunų garsenybių nėra nė vienos talentingos asmenybės, o tik iš vakarėlių neišeinantys paaugliai, aktorius Shia LaBeoufas pasiryžo įrodyti, kad yra ne taip. 20 metų vaikinas tvirtina geriau liksiąs už Holivudo šlovės ribų, nes nori, kad jį prisimintų kaip gerą aktorių, o ne tiesiog tariamą „garsenybę”. „Manęs nepamatysite vakarėliuose – tiesiog nevaikštau į klubus. Noriu padaryti tokią karjerą kaip Charlie’is Chaplinas, Nicholas Cage’as ir Seanas Pennas, bet ne kaip Lindsay Lohan. Ji talentinga aktorė, bet padarė keletą gąsdinančių sprendimų. Jeigu ir apie mane taip galvoja, tuomet esu pasiruošęs įrodyti, kad galiu vaidinti kaip Michaelas Caine’as”, – savo ambicijų neslėpė Shia LaBeoufas, kurio naujausią vaidmenį išvysite filme „Transformeriai”.
Jaunasis aktorius, vadinamas nauju Steveno Spielbergo numylėtiniu, teigia pirmenybę skiriantis didelio biudžeto filmams. S. LaBeoufas nori įrodyti, kad gali vaidinti pačius įvairiausius personažus ir būtent dėl to atsisako lengvo pramogų gyvenimo, kurį suteikia populiarumas ir pinigai. „Jeigu susikūrei lengvabūdiško aktoriaus įvaizdį, nes nuolat linksminiesi, žmonės pradės lengvabūdiškai vertinti ir tavo darbą. Noriu padaryti kitokią karjerą nei būdinga kai kuriems mano kartos bendraamžiams”, – savo nuostatas dėstė aktorius.
Be jau minėtų „Transformerių” Shia LaBeoufas vaidino „Paranojoje”, „Konstantine”, „Aš – robote”, o šiuo metu filmuojasi ketvirtoje „Indianos Džouns” dalyje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.