Komisarui – gandų našta

Kretingos pareigūno sukeltos avarijos vietoje atsiradęs komisariato viršininkas Jonas Petrikas priverstas neigti apie jį sklandančius gandus.

Liudininku prisistatęs, tačiau nei vardo, nei pavardės neatskleidęs pilietis tikino matęs, kaip J.Petrikas tarnybiniu automobiliu Kretingoje rėžėsi į medį. Anonimas tikino, kad komisaras galėjo būti neblaivus, o J.Petriko pavaldiniai esą stengiasi šį įvykį nuslėpti.

„Niekas nieko neslepia. Įvykis yra įregistruotas”, – „Klaipėdai” tvirtino J.Petrikas.

Tačiau informacija apie šią avariją nepateko į žiniasklaidai siunčiamą įvykių suvestinę. Jos nebuvo ir Policijos departamento platinamoje šalies paros įvykių suvestinėje. Įprasta, kad jei pareigūnas padaro avariją, nors ir metalinę, informacija apie tai išplatinama ir žiniask laidai.

„Nežinau, kodėl informacija apie avariją nebuvo išplatinta. Netikrinu žiniasklaidai siunčiamų suvestinių turinio”, – teigė J.Petrikas.

Jis tikino, kad avariją sukėlė tarnybinį automobilį „Škoda” vairavęs pareigūnas. Važiuodamas darbo reikalais, jis slidžiame kelyje nesuvaldė automobilio ir stuktelėjo į medį.

„Automobilio nei vairavau, nei jame sėdėjau”, – tvirtino komisaras.

J.Petrikas, paties žodžiais, įvykio vietoje pasirodė po kurio laiko, nes jam „rūpi visa, kas atsitinka su darbuotojais”.

„Galbūt gandai sklinda todėl, kad automobilį iš avarijos vietos išvairavau aš. Juo nuvažiavau iki komisariato garažo. Galbūt kas nors matė mane prie vairo, todėl ir kalba, kad sukėliau avariją”, – teigė J.Petrikas.

Dėl šio įvykio Policijos departamento atstovai atlieka tarnybinį patikrinimą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.