R.Calderonas: „Komandą papildys C.Metzelderis”

Ispanijos „Primera” lygos čempionu po ketverių metų tapusio Madrido „Real” klubo prezidentas Romanas Calderonas teigė, kad prieš kitą sezoną komandą papildys Vokietijos rinktinės gynėjas Christophas Metzelderis (Christoph Metzelder) ir dar trys žaidėjai.

„Pastaruosius tris mėnesius mes dirbome dėl naujų žaidėjų įsigijimo. Metzelderis jau garantuotai papildys klubą, tuo tarpu dar trys žaidėjai taipogi turėtų atvykti, – „AS” dienraščiui antradienį sakė R.Calderonas.

26-erių metų C.Metzelderis, kurio kontraktas su Vokietijos Bundesligoje 9-ąją vietą užėmusiu Dortmundo „Borussia” klubu baigėsi sezono pabaigoje, daug kartų žiniasklaidoje buvo siejamas su perėjimu į „Real”, tačiau klubas dar nėra oficialiai paskelbęs futbolininko perėjimo detalių.

Brazilijos nacionalinės rinktinės ir Italijos „Serie A” lygos „Milan” klubo atakų organizatorius Kaka (Ricardo Izecson Santos Kaká) buvo R.Calderono taikinys nuo tada, kai praėjusių metų birželį tapo „Real” ekipos prezidentu. Bet daugkartinis Italijos čempionų klubas pastoviai teigia, jog saugas yra neparduodamas.

„Visi žinome, jog Kaka turi kovoti dėl to, kad paliktų „Milan”… Ir toliau išlieku optimistu, kad jis tai bandys padaryti, – pridūrė R.Calderonas.

Prezidentas ir komanda taip pat turi nuspręsti vyriausiojo trenerio Fabio Capello ateitį, kuris nepaisant to, kad padėjo „Real” laimėti „Primera” lygos auksą ir turi dar dviejų metų galiojantį kontraktą, turi prastus santykius su R.Calderonu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.