Birželio 25-ąją darbą TV3 eteryje pradeda seksualioji daktarė Aiskauda

Nuo birželio 25 dienos, pirmadienio, 20.00 val. TV3 eteryje duris atvers privati klinika „Daktarė Aiskauda”, kuriai vadovaus žaviausios ir seksualiausios eterio merginos – seržantė Volker-Giedrė Rusytė ir daktarė Aiskauda-Aistė Paškevičiūtė.
„Dirbdama seržante Volker, negalėjau įgyvendinti visų savo humaniškų idėjų, juk Dievas, sukūręs žmogų, nesukūrė jam atsarginių dalių, todėl revolverį ir antrankius šiemet nusprendžiau iškeisti į skalpelį ir švirkštą. Medicinos galimybės neribotos…” – karjeros posūkio priežastis atskleidžia buvusi seržantė, o dabar klinikos „Daktarė Aiskauda” įkūrėja Volker.
„Mes kasdien savo klinikoje priimamajame sulauksime vis naujų pacientų: kamikadzių, ekstremalų, gyvūnėlių teisių pažeidėjų, adrenalino ištroškusių motociklininkų, gražuolių oro akrobačių, koridos bulių ir įtūžusių aligatorių aukų, nemokšų stovyklautojų, taip pat ir nukentėjusių nuo gamtos stichijų: potvynių, žaibų, liūčių ir uraganų, – vardija žavioji daktarė Aiskauda. – Su šiais sunkiais ekstremaliais atvejais jus supažindinsime tam, kad ištikus bėdai žinotumėte kaip reikia elgtis ir kaip nepatartina, jei norite bėdos išvengti. Mūsų klinika dirbs šiokiadieniais.”

Pasak laidos prodiuserio Jurgio Jefremovo, kuris praėjusią vasarą TV3 televizijai kūrė „Daktarės Aiskauda” pirmtakę „Policijos akademiją”, šiųmetė laida naudosis ta pačia, jau patikrinta, sėkmės formule: „Kad ši šokiruojančių vaizdelių gausa neatstumtų jautrių nervų TV žiūrovų, laida „Daktarė Aiskauda” bus prifarširuota juodoko, bet aukščiausios kokybės humoro, o studijoje karaliaus ir sunkiausią ligonį iš patalo prikelti galintis grožis – Giedrė ir Aistė! Amerikietiškas veiksmas, britiškas humoras ir lietuviškas grožis – štai tokia šios vasariškos laidos sėkmės formulė!”

Trumpas Volker pašnekesys su daktare Aiskauda:

Volker: – Ar jau operavo ligonį iš šeštos palatos?

Aiskauda: – Jau operavo.

Volker: – Na ir kaip?

Aiskauda:- Trys tūkstančiai litų…

Volker:- Ne, aš klausiu, ką rado?

Aiskauda: – Rado tik tūkstantį…

Volker: – Tu ir vėl manęs nesupratai, aš klausiu, kuo jis skundėsi?

Aiskauda:- Skundėsi, kad labai brangios paslaugos…

Amerikietiškas veiksmas, britiškas humoras ir lietuviškas grožis laidoje „Daktarė Aiskauda” – nuo

birželio 25 dienos šiokiadieniais 20.00 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.