Mantas nugalėjo antrąkart

Dainininkas Mantas Jankavičius vėl tapo LTV organizuoto projekto nugalėtoju. Šį kartą atlikėjas laimėtą 50 tūkst. litų prizą dalysis su verslininke Rita Dapkute.

Lietingą šeštadienio naktį projekto „Iššūkis žvaigždėms. Lietuvos dainų dešimtukas” vertinimo komisija ir žiūrovai nusprendė, kad pirmosios vietos nusipelnė „Lietuvos šokių dešimtuko” nugalėtojas su partnere. Rita Dapkutė ir Mantas Jankavičius surinko 9,3 tūkst. balsų. Prie poros pergalės gerokai prisidėjo žiūri pirmininkas Vytenis Pauliukaitis. Jis porai atidavė visą savo turėtą tūkstantį balsų. Komisijos pirmininko verdiktas pasipiktinimų nesulaukė.

Per koncertą, tiesiogiai transliuotą iš LRT vidinio kiemelio, daugiausia ovacijų sulaukė Manto ir Ritos atliktas Freddie Mercury kūrinys „Bohemiška rapsodija”. Žiūrovai išvydo dar vieną „Queen” dainos versiją. Buvę projekto „Iššūkis žvaigždėms. Lietuvos dainų dešimtukas” dalyviai atkūrė „We are the champions”.

Antrojoje vietoje liko vadinamieji avantiūristai Aurelija Čižauskaitė ir Aleksandras Petrulis. Pirmajai porai jie nusileido 2 tūkst. balsų. Žvaigždėms iššūkį metusiam duetui atiteko 20 tūkst. litų. Perpus mažesnės vertės prizą ir trečiąją vietą žiūrovai bei komisija padovanojo Lidijai Rasutis ir Jurgiui Bruzgai, surinkusiems 5 tūkst. balsų.

Dėl pirmų trijų vietų kovojo dar dvi finalininkų poros. Evai su Jokūbu Bareikiu bei Rositai Čivilytei su Audriumi Giržadu teko ketvirtoji ir penktoji vietos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.