Atsinaujinęs „Dušas” maudys karštai

Nuo praėjusios savaitės startavęs atsinaujinęs TV1 „Dušas” kaitriomis vasaros naktimis suteiks dar daugiau karščio. Visada interaktyvi, visada tiesioginė ir visada šmaikšti laida nuo sekmadienio iki penktadienio lepins netikėtomis naujovėmis bei linksmomis rubrikomis.

Kasdien laidoje „Dušas” pateikiama per dvidešimt karščiausių naujienų iš pramogų, keistenybių ir įdomybių pasaulio. Nauja tema – nauja diskusija studijoje.

Kiekvieną pirmadienį linksmosios vedėjos Uršula ir DJ Varinė kviečia pamankštinti raumenukus ir, kaip būsimos sporto žinovės, bando išsiaiškinti visus fizinių pratimų privalumus bei trūkumus.

„Dušo sporto klube” merginoms talkins daugkartinis Lietuvos sportinės aerobikos čempionas Deimantas Vaitkevičius. Pirmąją savaitės dieną taip pat bus rodoma nauja pikantiška rubrika „Ant pievelės”. Jos metu Lietuvos atlikėjai pasakos apie tai, apie ką stengiasi nutylėti: kompleksus, meilę ir kitas paslaptis.

„Dušo” kūrėjai ir toliau lieka ištikimi muzikiniam formatui ir nuo šiol kiekvieną sekmadienį laidoje lankysis žinomas didžėjus, kuris „Dušo” studijoje gros gyvai. Laidos žiūrovai savo vertinimus galės rašyti trumposiomis žinutėmis.

Be to, kiekvieną savaitę karštajį „Dušą” puoš trys vasariški akcentai: savaitės gėrimas, savaitės daina ir savaitės filmas. Laidos vedėjos su žiūrovais mokysis gaminti kokteilius, rinks karščiausią konkrečios savaitės laidą, o „Savaitės naftaline” prisimins muzikos senienas: užgesusias muzikos žvaigždes, komiškiausius vaizdo klipus ir muziką, kurios jau niekas negroja, bet vis prisimena.

Apie vasarišką „Dušą”, jo naujienas, linksmybes bei pažadus žiūrovams suskubome pasikalbėti su viena iš interaktyvios laidos jaunimui vedėjų Uršula.

Papasakok plačiau apie mergaitiškas pirmadienines pramogas, kurias su DJ Varine siūlysite žiūrovams.

Kadangi atėjo vasara, manau, sveikata, sportas ir gera figūra aktualu ne tik merginoms – sportuoti visada į naudą. Todėl pasikvietėme Deimantą, kuris ir padės susitvarkyti su fiziniais pratimais. Dabar kiekvieną pirmadienį mūsų auditorija galės ne tik žiūrėti „Dušą”, bet ir pasportuoti kartu, kad rytą atsibudę jaustųsi labai žvaliai.

Na, o mums, mergaitėms, ypač patinka rubrika „Ant pievelės”, kurios metu iš Lietuvos žvaigždžių bandysime išgauti visas paslaptis. Pavyzdžiui, pirmojoje vasaros sezono laidoje iš Vaido Baumilos sužinojome, kad jis nepatenkintas savo nosimi. Juk įdomu sužinoti įžymybių kompleksus, – juokiasi.

O linksmybių vyriškajai pusei žadate?

Vaikinai ir taip visada linksmi, – juokiasi. – Manau, jog visą auditoriją turėtų pradžiuginti rubrika „Savaitės naftalinas”, kurios metu mes rodysime senus ir juokingus muzikinius klipus. Mums patiems ieškant tinkamos medžiagos, tenka ilgai kvatotis iš rastų vaizdelių.

Be to pradėsime visiškai naują ir televizijos eteriui nebūdingą pramogą. Kiekvieną sekmadienį tiesioginio eterio metu pagroti kviesime vis kitą didžėjų.

Kokias funkcijas laidoje atliks Nuodas su Žvyru?

Nuodas su Žvyru yra nepakeičiami žmonės, kurie kūrena mūsų „Dušą” bei palaiko karštį jame. Jie visada rūpinasi gera nuotaika bei jaunatviška atmosfera.

Kaip žadate nenusibosti ir iš kur semsitės naujų idėjų kiekvienai karštai transliacijai?

Laida „Dušas” turėjo trumpas mėnesio laiko atostogas, kurių metu pasisėmėme naujų jėgų bei prikaupėme visą bagažą šaunių idėjų. Manau, vasariškai pasikeitusiai laidai minčių nepritrūks.

Viena iš pagrindinių „Dušo” funkcijų vis tik lieka muzikinė. Kuo žiūrovus stebinsite šiuo aspektu?

Muzikine prasme mes visada stengiamės būtu nevienodi ir įvairiapusiai. Laidos metu žadame rodyti ir senų, jau klasika tapusių, grupių vaizdo klipus. Priminsime be reikalo pamirštas legendas. Apskritai mes nenorime būti tik „popsinė” laida, o ketiname aprėpti įvairius muzikos stilius. Kiekvieną penktadienį skirsime roko muzikai.

O lietuvišką muziką ar stengsitės populiarinti?

Žinoma, mes labai skatiname lietuviškas grupes kurti muzikinius vaizdo klipus. Ir patys pastebime, kad jų atsiranda vis daugiau – ne tik trys rodomi per MTV, – juokiasi. – Taip pat populiariname ir Latvijos bei Estijos muzikinę produkciją. Be to, viso „Dušo” egzistavimo metu į laidas kviečiame naujus atlikėjus bei grupes. Dauguma dabartinių Lietuvos žvaigždžių dar prieš tapdami labai populiarūs dalyvavo mūsų laidoje. Šią tradiciją tęsime ir šią vasarą.

Taigi „Dušas” šią vasarą bus koks?

Visada linksmas ir visada karštas!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.