S.Berlusconi: „Dėl A.Ševčenkos sugrįžimo – 80 procentų”

Europos čempiono „Milan” klubo savininkas Silvio Berlusconi pareiškė, jog Londono „Chelsea” puolėjas Andrejus Ševčenka (Andriy Shevchenko) norėtų grįžti į savo buvusią ekipą ir teigia, jog mieliau norėtų, kad į Italijos klubą grįžtų ukrainietis nei būtų įsigytas „Barcelona” puolėjas Samuelis Eto’o.

„Man patinka Eto’o, jis jaunas, bet esu romantikas ir pirmenybę teikiu Ševčenkai. Laikau jį savo sūnumi. Su jo šeima patyriau ypatingų momentų, tokių kaip jo tėvo širdies operacija ir gimimas jo sūnaus, kuriam esu krikštatėvis”,- spaudoje cituojami S. Berlusconi žodžiai.

Pastaruosius kelis mėnesius nenustoja sklisti kalbos apie „Chelsea” puolėjo grįžimą į Italiją, kadangi jam itin sunkiai sekėsi rungtyniauti Anglijoje praėjusį sezoną. „Milan” viceprezidentas Adriano Galliani šio mėnesio pradžioje pridūrė, jog A.Ševčenka galėtų sugrįžti tuo atveju, jei „Chelsea” parodys norą parduoti žaidėją.

„Kai paskutinį sykį šnekėjau su Galliani, o tai vyko prieš pora dienų, tikimybė, jog Ševčenko grįš į „Milan” ekipą, buvo lygi 80 procentų. Jei šis procentinis skaičius kristų, esu tikras Galliani apie tai man praneštų”,- kalbėjo buvęs Italijos ministras pirmininkas.

„Ševa trokšta grįžti. Nėra jokių kliūčių, susijusių su jo alga, kadangi jis gautų panašų atlyginimą kaip ir geriausi mūsų žaidėjai”,- aiškino klubo savininkas.

„Vesime derybas su „Chelsea”, kiekvienam klubui rūpi jo paties interesai”,- teigė S.Berlusconi. –Tikiu, jog Ševčenka būtų idealus žaidėjas pilnam mūsų puolimo linijos sukomplektavimui. Andrejus dar jaunas ir jam dar daug metų karjeros priešakyje.”

Prieš persikeldamas į Londono „Chelsea”, A.Ševčenka Italijos ekipoje praleido septynerius metus ir tapo vienu rezultatyviausių „Milan” visų laikų žaidėjų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.