„Milan” nesiruošia parduoti Kaka

Italijos „Milan” klubas pareiškė žinantis apie komandos saugo Kaka (Ricardo Izecson Santos Kaká) tėvo ir agento susitikimą su Madrido „Real”, tačiau pareiškė nei nemanantis parduoti brazilą.

Vienu geriausių pasaulio žaidėjų laikomas Kaka praėjusį sezoną atvedė „Milan” komandą link septinto Čempionų lygos titulo klubo istorijoje ir jau kurį laiką buvo siejamas su persikėlimu į „Real”. Kalbas dar labiau paskatino pranešimai, jog Madrido klubo direktoriai Franco Baldini ir Predragas Mijatovičius atvyko į Italiją susitikti su žaidėjo tėvu ir agentu Gaetano Paolillo.

„Galime patvirtinti, jog neparduosime Kaka, tačiau žinome apie šį susitikimą – mus apie tai informavo pats Kaka tėvas”,- oficialioje „Milan” ekipos svetainėje cituojami klubo viceprezidento Adriano Galliani žodžiai.

A.Galliani taip pat sakė manąs, jog stipriausi Ispanijos klubai yra pajėgūs žaidėjams mokėti daugiau nei Italijoje dėl mokesčių sistemos.

„Šiuo metu Kaka yra neparduodamas. Jų finansinis pajėgumas atsiranda dėl fiskalinių skirtumų tarp Ispanijos ir Italijos – suteikia pranašumą ispanams. Jei Italijos ir Ispanijos klubas pateikia tą patį pasiūlymą, Italijoje tik 50 procentų atitenka žaidėjui, o Ispanijoje net 75-eri”,- apie klubų mokesčių sistemą aiškino A. Galliani.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.