„Sony Ericsson” plečia savo „Bluetooth” laikrodžių asortimentą

„Sony Ericsson” pristatė net tris naujus skirtingų stilių „Bluetooth” laikrodžius, leidžiančius valdyti telefoną tiesiog nuo riešo. Kartu su pasauline laikrodžių gamybos eksperte „Fossil” sukurti laikrodžiai savyje derina naujausias technologijas ir šiuolaikinį dzainą.

„Pradėję naudotis „Bluetooth” laikrodžiu nustebsite, kaip anksčiau sugebėdavote išsiversti be jo,- teigia „Sony Ericsson” pardavimų ir rinkodaros vadovas José Barreiro-López. – Jis suteikia tiesiog neįtikėtinas galimybes ir palengvina gyvenimą, o svarbiausia, būnant su draugais ar namuose telefoną galima paslėpti kur nors nuošaliau – visą informaciją pateiks laikrodis.”

Nesenstantis dizainas

Kartu su žinoma laikrodžių gamintoja „Fossil” „Sony Ericsson” sukūrė 3 „Bluetooth” laikrodžius, savyje derinančius puikų dizainą ir pačias naujausias technologijas. Muzikinė „Bluetooth” laikrodžio MBW-150 versija yra juodos ir oranžinės spalvos sintezė; verslo versija papuošta aukščiausios kokybės plieniniu dirželiu, tuo tarpu klasikinio dizaino „Bluetooth” laikrodis MBW-150 turi kokybišką odinį dirželį ir juodos spalvos ciferblatą.

Visi trys naujieji „Sony Ericsson” laikrodžiai turi įbrėžimams atsparų mineralinį stiklą, padengtą šviesą atspindinčia medžiaga. Į akis nekrentančio OLED ekrano dėka, naudojant atskirai nuo telefono „Bluetooth” laikrodis tampa įprastu aksesuaru laikui nustatyti. Papildomos laikrodžio galimybės neatėmė tikslumo – jį užtikrina kvarcinis analoginis laikrodis ir nuolatinė „Bluetooth” sinchronizacija su telefonu, kurios dėka OLED ekrane atvaizduojamas dar ir telefone nustatytas laikas.

Tylus pagalbininkas

Kai neblaškant kolegų, partnerių ar draugų būtinai reikia sužinoti, kas skambina – „Bluetooth” laikrodis padės. Atėjus naujai žinutei ar skambinant, MBW-150 laikrodis švelniai suvibruos apie tai pranešdamas, o integruotame ekrane bus atvaizduota skambučio informacija. Lengvu mygtuko paspaudimu galima apsispręsti – atmesti, pritildyti ar atsiliepti į skambutį.

Nuotolinis valdymas

Norint valdyti muziką ar skambučius, nebūtina rankose nuolatos laikyti telefono. Naudojant „Bluetooth” laikrodį MBW-150 muzikai valdyti, galima drąsiai perjungti kitame kambario gale prie garso įrangos prijungto telefono dainą. Be to, laikrodžio pagalba net nepajudant iš vietos galima ir peržiūrėti dainas, nustatyti garsumą ar išvis išjungti muziką.

Paprasta ir funkcionalu

Telefono valdymas tiesiog nuo riešo turi neįtikėtinu privalumų. Tiems, kurie nuolatos pamiršta savo telefoną namuose ar jį palieka netinkamoje vietoje, pravers laikrodžio priminimas apie daugiau kaip per 10m nutolusį telefoną. Automatinio poravimo dėka telefonas susijungs su laikrodžiu kaip ir paprasta „Bluetooth” ausinė, todėl nereikės vargintis diegiant papildomus nustatymus. O svarbiausia, kad „Sony Ericsson” patirtis diegiant „Bluetooth” technologijas garantuos nenutrūkstamą ir patikimą ryšį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.