Mįslingai dingusio verslininko pėdsakai – Kipre

Kaliningrade dirbęs ir mįslingai dingęs Lietuvos verslininkas Stanislovas Jucius pastebėtas tolimoje Viduržemio jūros saloje – Kipre.
Tai, kad Lietuvos verslininkų klubo Kaliningrade įkūrėjas ir prezidentas S.Jucius tebėra gyvas, viliasi ir jo duktė Goda, trečiadienį rašo dienraštis „Lietuvos rytas”.

„Nėra tos blogos nuojautos, kad tėvas negyvas. Tokia nuojauta neaplankė nė vieno iš artimųjų. Skambina ir tolimesni giminaičiai, kurie tikina jaučiantys, kad mano tėvas gyvas”, – sakė G.Juciūtė.

Apie tai, kad S.Jucius pastebėtas Kipre, dienraščiui pranešė neįvardijami šaltiniai Kaliningrade.

Rusijos Kaliningrado srities gubernatorius Georgijus Boosas taip pat yra viešai teigęs, kad S.Juciaus saugumui niekas negresia, o tyrimas dėl lietuvio dingimo bus baigtas.

Statybų bendrovės „Roslitstroj” vadovas 56 metų S.Jucius dingo balandžio 18-osios ryte šalia Kaliningrado prekybos centro „Viktorija”.

Sekliai buvo radę liudininkę, kuri patvirtino mačiusi, kaip lietuvis ankstų tos dienos rytą buvo įsodintas į milicijos simboliais pažymėtą automobilį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

1 atsiliepimas į "Mįslingai dingusio verslininko pėdsakai – Kipre"

  1. nieko naujo

    palakstys,pasidulkins su panomis,perves nelegalius pinigus i Kipro bankus,o gal ir kitus ir sugris.Zino ir gimines,ir seima kur jis yra,tik apsimeta slangomis.Ar cia naujiena tarp verslininku mafijozu.?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.