Diana iš „DiArchy” susirgo ir neaišku, ar dalyvaus eksperimente „Gyvi be oro”

Nekvėpavimo rekordui pasiryžusius magus brolį ir seserį Gaičiūnus užklupo nesėkmė – Dianai įtariamas bronchitas, gydytojai rekomenduoja susilaikyti nuo dalyvavimo eksperimente „Gyvi be oro”.

„Nežinau, ar galėsiu dalyvauti, – šįryt liūdnai kalbėjo moteris. – Nėra nuotaikos, energijos. Viskas kabo ant plauko. O tiek pastangų įdėta”

Magė iš „DiArchy” teatro peršalo benardydama Kauno mariose. „Nėrėme giliai, ten vanduo šaltas, ilgai nardėme, o grįžusi namo vakare pasijaučiau blogai”. Moteris kreipėsi į medikus. Šie skyrė vaistų ir patarė kurį laiką susilaikyti nuo plaukiojimo. Tačiau Diana nusprendė nenutraukti treniruočių ir kitą dieną išvyko į Klaipėdą paplaukioti su delfinais.

„Tai ko gero buvo klaida. Delfinariume vanduo buvo šaltas, jūros temperatūros. Geras delfinams, bet nelabai palankus mums. Po nardymo su delfinais pasijutau dar blogiau”, – sakė Diana .

Dabar moteris turi gerti vaistus ir gulėti. Jei iki eksperimento būtų likę kiek daugiau laiko, sako, kad ryžtųsi stipriems antibiotikams. Tačiau iki eksperimento „Gyvo be oro” liko vos keturios dienos.

Jei Diana atsisakytų dalyvauti eksperimente, Arvydui Gaičiūnui tektų rekordo siekti vienam. Tačiau magai planuoja siekti trigubo nekvėpavimo rekordo – ilgiausiai nekvėpavusio vyro, ilgiausiai nekvėpavusios moters ir ilgiausiai nekvėpavusios poros.

„Aš labai noriu dalyvauti šiame projekte. Negaliu sau leisti pasiduoti. Bet kaip ten bebūtų, „Gyvi be oro” įvyks”, – sakė Diana Gaičiūnaitė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.