Karaliaus iš RyRalio gimtadienyje nebus tik Zinedino Zidano

Birželio 15 d., Jachtklubas bus okupuotas „RyRalio” gerbėjų keptais kreminiais tortais ir tūkstančiais žvakučių, nes čia bus švenčiami Karaliaus bei Santi Touch gimtadieniai. Prieš kelias savaites vasaros sezoną Jachtklube „RyRalio” jau atidarė, Laurio Lee teigimu „su penkiais šimtais žmonių ir net geriau nei tikėtasi”, tad jų sąskaitoje liko dar 3 pažadėti renginiai. Vienas jų įvyks jau šį penktadienį. Be renginio kaltininkų gimtadienyje gros dar penki svečiai – britas Greg Dorban bei lietuvaičiai Lauris Lee, Saulty, Manfredas ir Lynie.

Antrus metus iš eilės „viešai” savo gimtadienį švenčiantis Karalius šios šventės neįsivaizduoja be interviu, per kuriuos jis neturi, ką pasakyti, be keliolikos SMS nuo nuolatinių, bet vis dar paslaptyje išlikusių gerbėjų, be daugiau nei trisdešimties jį siutinančių rožių, kelių „siurprizinių” vinilų, išleistų pirmoje įrašų kompanijoje „Melodija” ir, svarbiausia, be tūkstančio pačių nuostabiausių draugų. „Nesvarbu dovanos, svarbu, kad bent vieną kartą per metus jie nesiprašytų įrašomi į mano svečių sąrašus”, – juokiasi diskžokėjas.

Dviejose scenose net 7 diskžokėjai

Skirtingai nei pirmajame „RyRalio” vasaros renginyje po atviru dangumi, šį kartą Jachtklubo terasoje bus net dvi scenos. Viena bus skirta įvairiausių formų house muzikai, kita – daugiau electro, kurioje karaliaus Lynie bei labai retai Kaune pasirodantys, sostinės klubus „Gravity” ir „Woo” „valdantys” Saulty bei Manfredas (iš „Nesakyk Mamai”).

House scenos didžiausia puošmena turėtų tapti D.Britanijos įrašų kompanijos „Reel Groove” boso Greg Dorban pasirodymas. Būtent šioje kompanijoje visai neseniai debiutavo bei pirmąjį savo vinilą išleido taip pat gimtadienį švenčiantis kaunietis Santi Touch. Gregas yra ne tik muzikos leidėjas, bet ir visur suspėjantis diskžokėjas, nuolat grojantis ne tik garsiausiuose Britanijos klubuose „Ministry Of Sound”, „Turnmills”, ar „Pacha”, bet ir JAV, Azijos ar net Afrikos renginiuose. Beje, diskžokėjaus teigimu, tie kas jį pasikviečia pirmąjį kartą, būtinai kartoja tai dar ir dar kartą. Britui talkins Lauris Lee, Karalius bei Santi Touch.

Nerealiausias svečias ir dovana

Karalius paklaustas, kokio svečio vizitas būtų pats maloniausias ir labiausiai jį pradžiugintų, buvo nekuklus: „Po to kai prieš kelis metus Kaune savo seto metu salėje pamačiau legendinį futbolininką Mišelį Platinį, mažai kas gali nustebinti. Bet jeigu per mano gimtadienį bare mano mėgstamą „New Castle Brown”, ar „John Smith” alų pilstytų pats Zidanas, būtų labai „faina”.

O kalbėdamas apie pačią linksmiausią savo gimtadienio dovaną, diskžokėjas dar ir dabar negalėjo sulaikyti juoko: „Tai buvo prieš keturis metus, kuomet šventės įkarštyje visų lauktas gardus maskarponės sūrio tortas buvo „suvarytas” man į veidą. Nepamenu, kas tiksliai taip padarė, žinau tik, kad tai buvo ne pagal scenarijų, todėl smaližiai nebuvo itin patenkinti. Labai prašau visų nekartokite to namie vieni be tėvų priežiūros”.

Taigi, ir nors šį penktadienį Zinedinas Zidanas tikrai nepilstys susirinkusiems alaus, renginyje visų laukia dviguba gimtadieninė nuotaika bei 7 diskžokėjų išskirtiniai pasirodymai. Metas pradėt pirkti dovanas, ar ne?

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.