Su nuteistaisiais dirbantis meistras neatsispyrė pagundai lengvai uždirbti

Pirmadienio rytą Marijampolės pataisos namų pareigūnai sulaikė valstybės įmonės liejimo cecho meistrą 61 metų Gediminą S., mėginusį į pataisos įstaigos teritoriją įnešti tris mobiliojo ryšio telefonus ir penkias SIM korteles.
Birželio 11-ąją, apie septintą valandą, pareigūnams, tikrinusiems į pataisos įstaigos teritoriją įeinančius asmenis, įtarimą sukėlė vienas valstybės įmonės darbuotojas. Paprašius atidaryti turėtą rankinę joje buvo rastas mobilusis telefonas su SIM kortele.
Vyriškį sulaikius tolesnės asmens apžiūros jis atsisakė ir pats sutiko atiduoti kitus draudžiamus daiktus. Prie juosmens lipnia juosta jis buvo prisitvirtinęs dar du mobiliuosius telefonus ir keturias išankstinio mokėjimo SIM korteles. Rasti ir lapeliai su užrašytais telefonų numeriais bei PIN kodais.
Nors sulaikytasis dievažijosi, kad daugiau nieko neturįs, tačiau pareigūnai nutarė patikrinti jo asmeninių daiktų saugojimo spintelę, esančią kontrolės poste, prie įėjimo į įstaigos teritoriją. Spintelėje aptikti du mobiliojo telefono krovikliai.
Valstybės įmonėje prie Marijampolės pataisos namų Gediminas S. dirba jau daugiau kaip ketvirtį amžiaus. Prieš kelerius metus pareigūnai jį buvo sulaikę su neteisėtai neštu mobiliuoju telefonu. Pasak įmonės administracijos atstovo, tuomet ketinta su juo atsisveikinti, tačiau darbuotojų stoka privertė apsigalvoti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.