Šeštadienį – „Iššūkio žvaigždėms” finalas

Paaiškėjo penkios finalininkų poros, šeštadienį surungsiančios dėl LTV projekto „Iššūkis žvaigždėms. Lietuvos dainų dešimtukas” pagrindinio prizo – 50 tūkst. litų.

Tai projekto favoritai, nuolatiniai didžiojo trejeto dalyviai Rita Dapkutė ir Mantas, Lidija Rasutis ir Jurgis Bruzga bei Aurelija Čižauskaitė ir Aleksandras Petrulis. „Iššūkio” finale taip pat kausis ir Eva su Jokūbu Bareikiu bei Rosita Čivilytė su Audriumi Giržadu.

Viltį laimėti dainų projekte prarado dar dvi „žvaigždžių” poros: Rasa Kaušiūtė ir Vitalijus Cololo bei Janina Miščiukaitė ir Jurijus Smoriginas. Surinkę mažiausiai balų, jie galutinai atsisveikino su „Dešimtuku”. Nors ką gali žinoti – pasibaigus populiariajam „Šokių dešimtukui”, nieks nė neįtarė, kad jo nugalėtoją Mantą išvysime ir „Dainų dešimtuke”…

Finalas – jau ateinantį šeštadienį, birželio 16 dieną. Visos penkios poros bus priverstos bent trumpam užgniaužti dėl konkurencijos kylančią įtampą. Kartu scenoje visi projekto dalyviai atliks specialiai gitaristo Leonido Šinkarenkos jiems parašytą dainą.

O laidos pabaigoje nugalėtojais taps visi. Ant scenos užlips ir anksčiau iškritę profesionalai – Janina Miščiukaitė, Rasa Kaušiūtė, Alanas Chošnau, Vladas Kovaliovas ir Aistė Pilvelytė. Kartu su „Ąžuoliuko” choru jie atliks nugalėtojų himną – legendinį „Queen” „We are the champions”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.