J.Kazlauskas treniruos „Dinamo” komandą?

Kaip pranešė Graikijos žiniasklaida, vos po kelių dienų kai Maskvos „Dinamo” komanda atsisakė pratęsti sutartį su vienu tituluočiausių Europos trenerių Dušanu Ivkovičiumi, o Trevizo „Benetton” strategas Davidas Blattas nenorėjo skubėti, rusų klubas pasiruošęs pasirašyti kontraktą su Kinijos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės treneriu lietuviu Jonu Kazlausku.

52 metų 1999 metų Eurolygos nugalėtojas J.Kazlauskas dirbo Kauno „Žalgirio”, Vilniaus „Lietuvos ryto” bei Lietuvos rinktinės treneriu, o prieš kelis sezonus treniravo Pirėjo „Olympiacos” klubą ir per kelis metus prikėlė klubą iš gilios krizės bei 2006 metais tapo Graikijos pirmenybių vicečempionu.

Nors praėjusį sezoną J.Kazlauskas nutarė nedirbti klube ir visą dėmesį skirti Kinijos komandai, panašu, kad „Dinamo” klubui pavyko įkalbėti žinomą Lietuvos trenerį.

Graikų žiniomis, penktadienio vidurdienį J.Kazlauskas baigė derinti kontrakto detales bei padėjo parašą ant preliminarios sutarties. Kodėl sutartis preliminari, graikai nepranešė.

Kalbant apie finansinius reikalus, mažiausia suma, už kurią „Dinamo” komandą būtų treniravęs D.Blattas buvo 750 tūkst. eurų per sezoną, todėl galima daryti prielaidą, jog ir J.Kazlauskas gali tikėtis panašaus uždarbio.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.