Išrinkti piešinių konkurso „Šreko jaunėlis” nugalėtojai

Pasibaigė prieš mėnesį startavęs tarptautinei Vaikų gynimo dienai ir animacinio filmo „Šrekas Trečiasis” premjerai skirtas nuotaikingas piešinių konkursas „Šrekas ir jo šeima”.

Naudodamiesi pačiomis įvairiausiomis piešimo priemonėmis, daugybė Šreko gerbėjų siuntė piešinius, kuriuose bandė įsivaizduoti, kaip gali atrodyti žaliojo milžino ir princesės Fionos vaikai. Didelio populiarumo sulaukusiame konkurse dalyvavo daugiau nei 250 vaikų, kurie varžėsi dėl kvietimų į „Šreko Trečiojo” premjerą ir ypatingai skanios „šrekiškos” užkandėlės. Būtent tokie prizai buvo pažadėti trims gražiausiai, išradingiausiai ir įdomiausiai Šreko atžalas nupiešusiems vaikams.

Po internete vykusio aktyvaus balsavimo pirmą vietą, surinkusi 2251 balsus, užėmė šešiametė Rugilė Dargytė iš Šilalės, spalvingame piešinyje pavaizdavusi simpatišką Šreko dukrelę su princesės karūna. „Viską piešė pati Rugilė ir dar prikalbino savo draugę, kuri laimėjo 8 vietą. Vėliau balsavom ir už save, ir už kitus, nes labai norėjom nukeliauti į Šreką”, – pasakojo Rugilės mama, mokykloje dėstanti dailę.

Antrą vietą iškovojo 1805 balsus surinkusi Rietave gyvenanti trylikos metų Goda Štarolytė, kurios ryškiame piešinyje verkia Šreko kūdikis.

Trečioji vieta ir 626 balsai atiteko išties netikėtam ir originaliam vienuolikmečio Eriko Etnerio iš Kauno darbui, kur geltoname fone pavaizduotos Šreko, Fionos ir jų mažylio galvos. Laimėtojų ir kitų konkurse dalyvavusių vaikų priešinius jau galima pamatyti kino centre „Coca Cola Plaza” surengtoje parodoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.