Radži ir Agnę sujungs Panevėžys

„Kelio į žvaigždes 2” dalyviai Radži ir Agnė, neseniai išleidę debiutinius albumus „Ką daryt?” bei „Ne viską pasakiau”, jau kitą trečiadienį savo kūrybos parodyti atskuba panevėžiečiams. Tai bus jų pirmasis debiutinių albumų pristatomasis koncertas, kurio įrašą vėliau per televiziją pamatys visa Lietuva.

Kol debiutinių albumų kaltininkai džiaugėsi pirmosiomis plokštelėmis ir kėlė už jas šampano taures, Arūnas Valinskas ne tik stebėjo šį procesą, bet ir padėjo Radži išlaikyti pirmojo albumo naštą.

Koncertas – „du viename”

Antradienio popietę į Panevėžį žiniasklaidai pristatyti grandiozinį projektą atvyko pats muzikinių realybės šou „Kelias į žvaigždes” prodiuseris Arūnas Valinskas ir šou dalyvė Agnė Petravičienė. Spaudos konferencijos, žinoma, nepraleido ir šiuo metu bene garsiausias panevėžietis Radži Aleksandrovičius.

Nors į konferenciją buvo kviesti visų Panevėžio krašto televizijų bei radijo stočių korespondentai, į susitikimą ramioje Bendruomenių rūmų kavinukėje atėjo tik spaudos atstovai – ir tie vos trys.

Susirinkimo metu A.Valinskas papasakojo, kad jau birželio 13-ąją atlikėjai Radži ir Agnė surengs bendrą debiutinių albumų pristatymo koncertą.

„Žinoma, galėjome organizuoti atskirus jųdviejų koncertus, tačiau šie žmonės kaip nesusieinantys, taip ir neatskiriami”, – konstatavo faktą A.Valinskas.

Koncertus, vyksiančius Bendruomenių rūmuose, filmuos, o vėliau ir visai Lietuvai retransliuos LNK televizija.

„Koncertas bus „du viename”. Jei neišsigąs žiūrovai, per vieną vakarą nuskambės net 40 dainų. Kiekvieno atlikėjo pasirodymas truks maždaug po pusantros valandos. Pirmojoje dalyje visų panevėžiečių mylima Agnė pristatys savo koncertinę programą, o antrojoje – Radži, – kalbėjo A.Valinskas. – Manau, kad savo dainomis ji pagaliau viską pasakys tiek panevėžiečiams, tiek ir LNK žiūrovams.”

Nors žiūrovai Bendruomenių rūmuose abiejų atlikėjų pasirodymus pamatys per vieną vakarą, vieną po kito, televizijos eteryje koncertai bus rodomi atskirai.

Radži krapštė nosį

Palaikyti kolegų į Panevėžį atvažiuos kiti „žvaigždūnai” – Merūnas, Simona, Baggy B, Vilius. Savo dainomis panevėžiečius džiugins ir pirmojo šou dalyvis Vudis.

„Džiugu, kad būtent jie iškepė pirmuosius albumus. Belieka tikėtis, kad pirmieji blynai prisvilę nebus”, – džiaugėsi auklėtiniais šou verslo ryklys Arūnas Valinskas.

Jam bekalbant, šalia sėdėjęs Radži ėmė įnirtingai krapštyti nosį. Ponas Valinskas, tai pastebėjęs, pridūrė, kad šou dalyviai prie spaudos konferencijų dar nepratę: krapšto nosis ar dar kažką…

„Nu, o ką daryt?” – pašoko Radži.

„Taip, ką daryt, jei dar ne viską iškrapščiau!” – nusijuokė A.Valinskas, prisiminęs Agnės debiutinio albumo pavadinimą „Ne viską pasakiau”.

Muštynių nebus

„Taip jau nutiko, kad man pačiam teks džiaugsmas ir pareiga vesti atlikėjų koncertus”, – ar tai džiaugėsi, ar tai liūdėjo A.Valinskas.

Tačiau šou verslo asas patikslino, jeigu jau teko garbė palydėti juos į tą kelią žvaigždžių link, tai ir toliau už rankos palaikys.

A.Valinskas neslėpė džiaugsmo ir kad Agnė sutiko atvažiuoti į Panevėžį – panevėžiečiai, jo įsitikinimu, ją priims. „Kadangi koncertą vesiu aš pats, nebus jokių išsišokimų kaip futbole tarp Švedijos ir Danijos. Tikiuosi, kad niekas nebėgs į sceną mušti koncerto vedėjo”, – juokėsi šoumenas.

„Net neabejoju, jog didžioji dauguma žmonių supranta, kad pramogų verslas yra tiesiog žaidimas. Ir nesvarbu, ką matė televizijos žiūrovai – Agnę su Radži mes vadiname saldžiąja porele”, – šypsojosi A.Valinskas.

Jo nuomone, šiųmečio „Kelio į žvaigždes” dalyviai buvo, be abejonės, spalvingesni ir azartiškesni. Tvirtinti, kad labiau talentingi, šoumenas nedrįsta. Sako liežuvis neapsiverčia. Įžeistų pirmojo šou dalyvius.

„Džiaugiuosi, kad turime visą vaivorykštę žmonių, kurie, kol pateko į šou, norėjo kažkaip kažkur per kažką prasimušti. LNK didžiuojasi, kad galėjo jiems padėti – dovanojo jauniems žmonėms šansą gyventi gyvenimą, apie kurį jie svajojo. Dainuojantį gyvenimą dainuojantiems žmonėms”, – kalbėjo Arūnas Valinskas.

Agnė su Radži – dainingiausi

Pasidomėjus, kodėl būtent Radži ir Agnė pirmieji išleido savo debiutinius albumus, Agnė kone pašoko iš vietos: turbūt todėl, kad yra patys įdomiausi ir dainingiausi.

Tačiau konferencijos vedėjas Arūnas Valinskas išdavė, jog pirmasis savo plokštelę išleisti vis dėlto turėjo šou nugalėtojas Merūnas. Bet to padaryti nespėjo, kadangi du kartus buvo peršalęs – jam „lūžo” balsas.

Apie ką savo albume dainuoja Radži? „Kaip tai, apie ką?! Apie viską. Mano dainos – senos geros jūsų tėvų dainos”, – dėstė R.Aleksandrovičius.

O štai Agnė prisipažino dainuojanti apie meilę. Anot jos, visas pasaulis sukasi aplink ją, tad apie ką ji dar galėtų dainuoti?

Nors atlikėja sielojosi, kad albume – ne visai jos stiliaus muzika, tačiau patikino gautomis dainomis esanti visiškai patenkinta.

Arūnas Valinskas, išgirdęs tokį merginos pasisakymą, tiesiog nušvito: „Žiūrint į tai, kad prie projekto dirbo vyrai, didesnio komplimento už tai, kad moteris pasako, jog yra patenkinta, nėra!”

Kam dainuoti, jeigu galima perdainuoti?

Abiejų atlikėjų debiutiniuose albumuose beveik vien užsienietiškos dainos, perdainuotos lietuviškai. Tačiau A.Valinskas skuba teisintis, cituodamas maestro Vytautą Kernagį: „Tiek daug gerų dainų jau parašyta, kad geriau nebekankinkime publikos naujomis.”

„Mes ir tų pačių, jau sukurtų dainų, nemokame gerai dainuoti, tai kam dar jas kurti? Aš dainuoju tai, ką man duoda”, – pritarė Radži.

Paklaustas, ką mano apie tai, jog žmonės kartais realybės šou žvaigždes pavadina reklamos produktais, Radži pasipiktino: „O kas taip sako?!”

„Reklamos yra tiek, kiek jos yra. Mes ne kokie maisto produktai, mes žmonės, o reklamuoja mus tiek, kiek reikia. Užtenka tos reklamos”, – įsitikinęs R.Aleksandrovičius.

„O man atrodo, kad neužtenka. Gali dar daugiau būti” – įsiterpė Agnė.

Galiausiai, spaudos konferencijai artėjant į pabaigą, buvo pakeltos šampano taurės už debiutinių atlikėjų albumų sėkmę ir artėjantį grandiozinį koncertą. Radži ir Agnė padovanojo vienas kitam albumus su autografais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Radži ir Agnę sujungs Panevėžys"

  1. karolina

    man labai patiko agne 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.