UAB „Finasta investicijų valdymas“ valdomas turtas artėja prie 0,5 mlrd. litų

Pensijų ir investicinių fondų valdytojos „Finasta investicijų valdymas” (FIV) investiciniuose ir pensijų fonduose bei klientų asmeniniuose investiciniuose portfeliuose jau yra sukaupta per 400 mln. litų. Nuo metų pradžios bendrovės valdomas turtas padidėjo 150 mln. litų arba 60 procentų.

„2007 m. pirmąjį ketvirtį, keičiant pensijų fondų valdytoją, populiariausia buvo UAB „Finasta investicijų valdymas” – į mūsų bendrovę perėjo daugiau kaip trečdalis (37 proc.) visų valdytoją keitusių dalyvių. Tokį rinkos dalyvių pagyvėjimą lėmė geri FIV valdomų pensijų fondų rezultatai, kas, aišku, sustiprino žmonių pasitikėjimą ir kitais investiciniais fondais. Didelio investuotojų dėmesio sulaukė ir klientams pradėta teikti asmeninio investicinio portfelio valdymo paslauga,” – sakė UAB „Finasta investicijų valdymas” direktorius Andrius Barštys.

Be to, spartų bendrovės turto augimą lėmė ir teisingai ekspertų komandos parinkta investavimo strategija bei didėjantis žmonių susidomėjimas investavimu apskritai. Valdomo turto augimas rodo, jog bendrovė yra teisingame investavimo kelyje, tai savo ruožtu užtikrina pasitikėjimą bendrove bei leidžia pasiekti geriausių rezultatų rinkoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.