„Coca–Cola savaitgalio lygoje” futbolą žaidžia mėgėjai ir profesionalai

Praėjusį šeštadienį Kaune vykusi „Coca-Cola savaitgalio lyga” sulaukė 34 komandų. Su savo komanda ture dalyvavo ir garsus Lietuvos futbolininkas Andrius Velička, žaidžiantis Škotijos Premier lygos Edinburgo „Hearts” klube.
„Coca-Cola savaitgalio lygos” turai sulaukia vis daugiau žinomų ir garsių Lietuvos futbolininkų subūrusių savo komandas. Lygos turuose Vilniuje žaidė renginio globėjo – ilgamečio Lietuvos futbolo rinktinės saugo Raimondo Žutauto šeimos komanda „Mini Fortūna”.

Šeštadienį Kaune dalyvavo komandos iš Kauno, Vilniaus, Alytaus, Marijampolės. Iš Simno miestelio atvyko net penkios komandos lydimos trenerio Juozo. Iki 14 metų amžiaus grupėje žaidė 21 komanda, o 10 metų grupėje – 11. Trys komandos taip ir nepasirodė aikštelėje, todėl jiems iškarto buvo užskaityti pralaimėjimai.

Po intensyvios kovos ir baudinių serijos dienos komanda tapo – „FK Aleksotas” įveikusi mažųjų komandų lyderį „Sajanus”. Jiems atiteko didžioji „Coca-Cola savaitgalio lyga” taurė bei kvietimas į futbolo rungtynes Lietuva – Farerai vyksiančias rugsėjo mėnesį Kaune.

Kitą šeštadienį (birželio 9 dieną) „Coca – Cola savaitgalio lygos” turas vėl vyks Kauno futbolo manieže. Visi norintys ir subūrę komandą gali dalyvauti renginyje užsiregistravę internete (www.coca-cola.lt) ar nemokamu telefonu (8800 26533).

Iš Kauno „Savaitgalio lyga” vyks į kitus Lietuvos miestus – Panevėžį (birželio 16 d.), Marijampolę (birželio 23 d.), Klaipėdą (birželio 23 d.) bei Alytų (liepos 7 d.).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.