„Cavaliers” – per plauką nuo NBA finalo

Penktosiose NBA Rytų konferencijos finalo rungtynėse Klivlendo „Cavaliers” klubas išvykoje, po dviejų pratęsimų, rezultatu 109:107 palaužė Detroito „Pistons” krepšininkus ir serijoje iki 4 pergalių pirmauja 3:2, o kitas rungtynes žais namuose.

Itin dramatiškose rungtynėse pirmavo tai viena, tai kita komanda. Pergalę nugalėtojams atnešė neįtikėtinai žaidęs Lebronas Jamesas, kuris pelnė 2 taškus likus 2 sekundėm iki antrojo pratęsimo pabaigos. Jo dėka buvo žaidžiamas tiek pirmas, tiek ir antras pratęsimai.

Žydrūnas Ilgauskas per 39 minutes pelnė 16 taškų (6/9 dvitaškiai, 4/6 baudos), atkovojo 8 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, blokavo 2 varžovų metimus, suklydo 2 kartus bei buvo priverstas palikti aikštę dėl 6 asmeninių pražangų.

Vienas įspūdingiausių rungtynių NBA atkrintamųjų varžybų istorijoje sužaidė L.Jamesas, pelnęs net 48 taškus, atkovojęs 9 kamuolius ir atlikęs 7 rezultatyvius perdavimus. Antrajame pratęsime jis buvo pelnęs 18 paskutinių savo komandos taškų. Dauguma jo metimų buvo tiesiog neįtikėtino sudėtingumo.

„Cavaliers” taip pat išsiskyrė Danielis Gibsonas – 11 taškų, Andersonas Varejao ir Larry Hughesas – po 9.

„Pistons” ekipai 26 taškus surinko Ripas Hamiltonas (5 rez. perd.), Chauncey Billupsas – 21 (7 atk. kam.), Chrisas Webberis – 20 (7 atk. kam.), Rasheedas Wallace – 17 (8 atk. kam.).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.