Kovoje su celiulitu – terpentino vonios

Natūralioji medicina gali pasiūlyti kapiliarų terapiją, kurioje svarbiausios yra terpentino vonios. Tai chroniškų ligų gydymo metodas, teikiantis tokį naudingą pašalinį efektą, kaip ląstelių, audinių ir organų atjauninimas. Terpentino vonios būna trijų rūšių – baltos, geltonos ir mišrios. Gulint vonioje, terpentino mišinių komponentai veikia viso organizmo uždarus kapiliarus ir priverčia juos atsiverti. Taip smarkiai pagerinama visų organų ir audinių kraujo mikrocirkuliacija. Taip pat ir odos, o tai savo ruožtu gerina medžiagų apykaitą, lygina ir gerina odos išvaizdą. Rezultatus galima pastebėti po 5-6 procedūrų.

Kaip veikia terpentino vonios?

Organizmo atjauninimas terpentino voniomis prasideda nuo odos, kuri tampa lygi, elastinga, geriau aprūpinama krauju. Aiškiai mažėja celiulito požymių. Laisviau juda sąnariai, kvėpavimas tampa intensyvesnis ir sodresnis. Pagyvėja kraujo cirkuliacija organizmo periferijoje. Širdies koronarinės arterijos labiau aprūpinamos krauju, todėl geriau maitinamas jos raumuo. Normalėja širdies veikla, nusistovi jos režimas. Dėl geresnio smegenų aprūpinimo krauju grįžta atmintis.

Gydytojas rekomenduoja

Atjauninančias ir gydančias terpentino vonias galima naudoti kursais po 15-25 procedūras. Konkrečiam pacientui vonių skaičių ir tipą skiria gydytojas. Jis atsižvelgia į žmogaus amžių, savijautą ir sveikatos būklę, taip pat kraujospūdį. Maksimalaus efekto sulauksite, jeigu vonių procedūras kontroliuos patyrusi medicinos slaugytoja. Ji termometru palaikys tinkamą vandens temperatūrą, po to, pacientui ilsintis, pusantros valandos stebės prakaito išsiskyrimą. Teisingai naudojantis terpentino voniomis, tai galima daryti ilgai. Jos – jaunystės ir grožio šaltinis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Kovoje su celiulitu – terpentino vonios"

  1. Jurgita

    Sveiki,
    tos vonios tikrai padeda 😉 pati jas isbandziau. Bet tuo pat metu ir mazasa anticeliulitini dariausi ir be galo daug sportuoju ir mityba derinu. Rezultata matau ir as ir masaziste 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.