Oficialu: H.Crespo ir toliau rungtyniaus „Inter”

Argentinos nacionalinės rinktinės ir Italijos „Serie A” čempionų Milano „Inter” klubui paskolintas puolėjas Hernanas Crespo (Hernan Jorge Crespo), kuris priklauso Londono „Chelsea” ekipai, kitą sezoną ir vėl vilkės „juodai-mėlynųjų” marškinėlius.

Anglijos „Premier” lygos vicečempionai „Chelsea” patvirtino, kad 31-erių metų futbolininko, kuris papildė „Inter” gretas dviejų metų nuomos sutartimi, nesiruošia grąžinti argentiniečio atgal į „Stamford Bridge”.

Puolėjas nuolatos teigė, jog jis norėtų likti Italijoje ir „Chelsea” klubo leidimas ir toliau atstovauti „Inter” nebuvo jokia staigmena. Šis patvirtinimas faksu buvo išsiųstas iš Londono į Milano vadovų būstinę.

H.Crespo padėjo „Inter” komandai laimėti Italijos „Serie A” pirmenybes ir jose per 29 mačus varžovų vartininkus nuginklavo 14 kartų, o be to argentinietis šešis taiklius smūgius pridėjo ir UEFA Čempionų Lygos turnyre. Taip pat jis dar keturis kartus pasižymėjo ir Italijos Taurės (Coppa Italia) turnyre, kurio finale „Inter” bendru rezultatu 7-4 nusileido sostinės „Roma” futbolininkams.

„Esu labai patenkintas, – oficialiai klubo svetainei teigė H.Crespo. – Ir toliau rungtyniauti „Inter” klube buvo viskas, ko aš troškau. Visų pirma noriu padėkoti „Chelsea” už jų pagalbą, ir „Inter” klubui, kuris išreiškė pasitikėjimą manimi”.

Argentinietis į „Chelsea” atvyko iš to pačio „Inter” klubo 2003-aisiais metais už 24 milijonų eurų sumą ir nepaisant to per 19 susitikimų Anglijos čempionate jis pasižymėjo 10 kartų, jam nepavyko pritapti prie šalies ypatumų ir jis buvo paskolintas „Milan” vienuolikei.

Per savo karjerą Italijoje H.Crespo taip pat yra žaidęs „Parma” ir Romos „Lazio” klubuose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.