Politikės vyras spruko iš avarijos

Palangos mero patarėjos Salomėjos Slaboševičienės vyras sukėlė avariją ir iš jos pabėgo.

Automobilyje, kuris taranavo kitos politikės mašiną, sėdėjo ir S.Slaboševičienė.

Avarijos kaltininką Henriką Slaboševičių į įvykio vietą teko atvesti policijos pareigūnams.

Incidentas Palangoje Sodų gatvėje įvyko užvakar apie 19 valandą. 65-erių palangiškė Viktorija Petronėlė Petraitienė automobiliu „Mazda” važiavo nuo Šventosios pusės.

Moteris ruošėsi sukti į daugiabučio namo, kuriame gyvena, kiemą. Anot nukentėjusiosios, tuo metu kelyje daugiau automobilių nebuvo.

„Staiga pajutau smūgį. Baltas automobilis trinktelėjo į mano mašinos galo dešinį šoną ir nuvažiavo. Vos spėjau įsidėmėti pasprukusios transporto priemonės valstybinius numerius”, – sakė V.P.Petraitienė.

Po eismo įvykio nukentėjusioji išlipo iš automobilio. Palangiškė pamatė, jog nuo smūgio dešinėje pusėje atšoko automobilio bamperis, įlenktas sparnas, nubrozdinti dažai.

V.P.Petraitienė iškvietė policiją.

Pareigūnai nustatė, jog iš avarijos vietos pasišalinęs baltos spalvos automobilis „Nissan Primera” priklauso S.Slaboševičienės šeimai. Mašina registruota jos vyro vardu.

Policijos pareigūnai nuvyko į politikės namus. Tik po jų apsilankymo į įvykio vietą atėjo H.Slaboševičius. Anot V.P.Petraitienės, avarijos kaltininkas ant jos pradėjo šaukti. Rėkė, kad moteris dėl nelaimės kalta pati.

Policijos pareigūnai nustatė, jog eismo įvykį sukėlė H.Slaboševičius. Jis nepasirinko saugaus greičio ir atstumo, kad laiku galėtų sustabdyti transporto priemonę.

Tačiau pareigūnai neužfiksavo, jog H.Slaboševičius pasišalino iš įvykio vietos.

Palangos viešosios policijos viešosios tvarkos skyriaus viršininkas Algimantas Domarkas pažadėjo išsiaiškinti, kodėl taip nutiko.

Nors H.Slaboševičius prisipažino, jog vairavo automobilį eismo įvykio metu, tačiau liudininkai tvirtina, kad juo važiavo dvi moterys.

„Man taip pat atrodė, jog prie automobilio vairo sėdėjo moteris. Tačiau kategoriškai to tvirtinti negaliu. H.Slaboševičiaus plaukai ilgi. Galiu sumaišyti”, – sakė V.P.Petraitienė.

S.Slaboševičienė neslėpė, jog užvakar pakliuvo į eismo įvykį.

Politikė pasakojo, jog važiavo iš kapinių su vyru, kai netoli kavinės „Liepa” jiems kelią užtvėrė atbuline eiga išvažiuojanti mašina.

„Vyras stabdė, signalizavo, tačiau automobilis nesustojo. Jis buvo išsikišęs iki skiriamosios kelio juostos. Tuomet vyras mašiną apvažiavo. Aš, sėdėdama šalia, nejutau, kad būtų kas nors atsitikę. Grįžome namo ir po kiek laiko atėjo policijos pareigūnai”, – komentavo S.Slaboševičienė.

V.P.Petraitienės teigimu, mašiną kliudžiusios transporto priemonės vairuotojas ir keleiviai turėjo pajusti smūgį. Moteris matė, kad mašinos „Nissan Primera” šonas buvo nubrozdintas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.