Aiškinsis kaltinimus O. Valiukevičiūtei

Žiniasklaidai paskelbus, esą Seime fiktyviai buvo įdarbintas Seimo narės Onos Valiukevičiūtės padėjėjas sekretorius Augustinas Manelis, Seimo pirmininkas Viktoras Muntianas pradėjo aiškintis parlamentarei mestus įtarimus. Seimo vadovas pavedė Seimo kancleriui Gintautui Vilkeliui išsiaiškinti, kas pasirašinėjo jo algalapius.

Jeigu įtarimai pasitvirtintų, Seimo frakcijos „Tvarka ir teisingumas (Liberalai demokratai)” narei O. Valiukevičiūtei galėtų grėsti netgi apkalta.

Vilniaus apygardos administraciniame teisme Seimo narės padėjėju sekretoriumi dirbęs A. Manelis tvirtino, kad Seime buvo įdarbintas fiktyviai, o jo algą esą pasiimdavo parlamentarė.

A.Manelis teisme pareiškė, kad Seime nedirbo nė dienos ir negavo pinigų. Banko kortelę, į kurią buvo pervedami pinigai už tariamą jo darbą Seime, turėjo Seimo narė O. Valiukevičiūtė. Esą buvo toks jų susitarimas.

„Fiktyviai jis nėra įdarbintas, jis dirbo Seime – visi matė, tiesiog šantažu užsiima ir tiek, man atrodo, kad su jo smegenimis atsitiko kažkas”, – žurnalistams vakar sakė O.Valiukevičiūtė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.