Ozzy Osbourne: „Ne gvazdikams ir baltų gulbių kompozicijoms!”

Jau šį šeštadienį (birželio 2 d.) „Siemens” arenoje, Vilniuje, vyksiantis roko legendos Ozzy Osbourne koncertas bus „blaivas”. Nuo kitų artistų ir grupių pasirodymų, vykusių mūsų šalyje, „Tamsos kunigaikščio” koncertas skirsis tuo, kad jo metu atvykstantys muzikantai visiškai nevartos alkoholio. Iš Ozzy Osbourne lydinčios komandos gautas detalus maisto ir gėrimų sąrašas nustebino ne tik organizatorius, bet ir roko gerbėjus. Pasirodo, Ozzy Osbourne viešnagės metu neužsakė jokių alkoholinių gėrimų.

„Tai tikrai neįprasta, nes roko muzikantai visame pasaulyje garsėja kaip dideli lėbautojai. Atlikėjo atstovų siųstame pageidavimų sąraše vyrauja mineralinis vanduo, sultys ir bealkoholinis alus”, – sakė Ozzy Osbourne koncertą rengiančios firmos „Effectus” direktorė Giedrė Žemaitienė. „Įdomu tai, kad alkoholinių gėrimų nėra ne tik paties Ozzy Osbourne gėrimų sąraše, bet ir visos jį lydinčios komandos pageidavimuose. Tačiau itin didelis dėmesys skiriamas maistui, sąraše itin detaliai pateikta ką ir kurią valandą valgys Ozzy Osbourne ir ką – jo grupės nariai. „Agentūra „Welldone”, kuri į Lietuvą atlydi jau ne pirmąją žvaigždę, pareikalavo kad Ozzy Osbourne viešnagę Lietuvoje aptarnautų „Čili” tinklo technologai. Po itin sėkmingo grupės „Simply Red” aptarnavimo, kuris buvo įvertintas kaip pats geriausias Baltijos šalyse, esame tiesiog priversti rinktis šį maitintoją” – juokavo Giedrė Žemaitienė. Itin griežti reikalavimai vegetariško maisto patiekalams, jie negali būti net pakepti ant lašinukų ar gyvulinių riebalų, sriuba negali būti verdama ant mėsos sultinio arba grietinėlės. Jokios žuvies, mėsos ar vištienos. O įvairų maistą valgantys nariai pageidauja kiaušinius keptis patys, organizatoriai turės pateikti keptuves, menteles ir produktus. „Itin nustebino produktų gausa, kurią reikės pateikti pagal sąrašą bendroje valgymo zonoje grupės nariams ir aptarnaujančiam personalui, bei maisto produktų sąrašas, kuris bus pateiktas kambariuose. Sunku įsivaizduoti, kaip Ozzy Osbourne galės suvartoti tiek maisto, jei į areną atvyks tik apie 18.00 val.”, – stebėjosi organizatoriai. Pagrindinė šio vakaro žvaigždė tikrai nėra vegetaras ir, tik atvykusiam į areną, „Čili” technologai turės pateikti keptą viščiuko krūtinėlę, kurios odą prieš gaminant patiekalą būtina nulupti, bei bet kuriuo metu turės būti pasiruošę pagaminti baltą keptą žuvį, steiką be kraujo ir virtų kiaušinių sumuštinių su saldžiomis bulvėmis. O kambaryje atlikėjas ras daug vaisių, įvairių sūrių, šviežiai spaustų sulčių, taip pat net 24 litrus geriamo vandens, bei dar 10 litrų įvairių bealkoholinių gėrimų. Ir visa tai – tik vienam žmogui.

„Labiausiai pralinksminęs ir labiausiai „Oziškas” reikalavimas buvo – papuošti Ozzy Osbourne kambarį gėlių puokštėmis, kurios turėtų atitikti šį pavadinimą: „Ne gvazdikams ir baltų gulbių kompozicijoms!”, – pasakojo koncertą rengiančios firmos „Effectus” direktorė Giedrė Žemaitienė.

Vienas skandalingiausių visų laikų roko muzikantų Ozzy Osbourne blaiviai gyvena jau dvejus metus. Atlikėjas, stropiai lankęs alkoholikams padedančių grupių užsiėmimus, praėjusią savaitę išleido naują studijinį albumą „Black Rain”. Beveik šešerius metus įrašinėtą naujų dainų albumą Ozzy Osbourne vadina pirmu „blaiviu” savo darbu.

„Maniau, jog norint parašyti dainą reikia būti apkvaitusiam. Galvojau, kad tik narkotikai ir alkoholis yra geriausi muzikos kūrimo įkvėpimo šaltiniai. Be jų nesu įrašęs nė vieno albumo. „Black Rain” yra pirmas mano „blaivas” albumas, todėl juo labai didžiuojuosi”, – pristatydamas naujausią savo albumą sakė Ozzy Osbourne.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , .

1 atsiliepimas į "Ozzy Osbourne: „Ne gvazdikams ir baltų gulbių kompozicijoms!”"

  1. Birute

    Parduodu du bilietus i ozzy osbourne.
    Skambinti i +37068431240

    P.S.del kainos susitarsim

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.