„Panevėžio” ateitis – miglota

„Panvėžio” krepšinio klubas tarpsezonį pasitinka laukimo nuotaikomis. Lietuvos ir Baltijos krepšinio lygose rungtyniavęs klubas vis dar negali atsiskaityti su žaidėjais, finansinės krizės kamuojamos komados ateitis lieka neaiški.

„Vis dar ieškome pinigų, kad atsiskaitytume su krepšininkais. O trūksta dar nemažai. Stengiamės finansinių šaltinių ieškoti visur, kur tik įmanoma. Kai kas padeda, tad po truputį su žaidėjais atsiskaitinėjame”, – sakė Panevėžio krepšinio federacijos prezidentas Vladas Jackevičius.

Panevėžiečiai apie kitą sezoną kol kas net negalvoja. „Dabar svarbiausia sumokėti visus pinigus krepšininkams už ką tik pasibaigusį sezoną. Mano nuomone, Panevėžyje krepšinis turi išlikti. Pasistatysime tokią areną ir nebus kam žaisti? Taip neturėtų būti, komandą turime būtinai išsaugoti”, – pabrėžė Panevėžio krepšinio federacijos vadovas.

Panevėžiečiai šiemet su pagalbos prašymais kreipėsi į Vyriausybę, Lietuvos krepšinio federaciją (LKF), tačiau paramos nesulaukė. Rytoj į Panevėžį atvyksta LKF prezidentas Vladas Garastas ir LKL prezidentas Šarūnas Kliokys. „Jie atvyksta į Panevėžyje rengiamą šventę krepšinio 85 metų jubiliejui paminėti. Kalbėsimės, bet iš federacijos paramos itin nesitikime”, – teigė V.Jackevičius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.