„Bayer” pasipildė dar vienu gynėju

Leverkūzeno „Bayer” klubas toliau stiprina gynybos liniją, sudarydami kontraktą su ketvirtu nauju gynėju – Manueliu Friedrichu (Manuel Friedrich). Kiek anksčiau šis klubas pasipildė Lukasu Sinkiewicziumi, Hansu Sarpei ir Sascha Dumu.

27 metų M.Friedrichas pastaruoju metu atstovavo iš Bundesligos iškritusiam „Mainz” klubui. 1999-2002 ir 2004-2007 m. Mainco klube gynėjas sužaidė 180 Bundesligos varžybų, įmušė 16 įvarčių.

„Manuelis yra toks žaidėjas, kurį su malonumu priimtų daugelis klubų”,- sakė „Mainz” generalinis vadybininkas Christianas Heidelis.

M.Friedrichas 2002-2004 m. priklausė Bremeno „Werder”, tačiau jame nepritapo, daugiau atstovavo rezervinei komandai, o pagrindinėje sudėtyje per 1,5 metų sužaidė vos 1 rungtynes.

„Bayer” šiame Vokietijos čempionate užėmė 5 vietą ir kitą sezoną vėl rungtyniaus UEFA taurės varžybose. Pats Leverkūzeno ekipos naujokas yra aptenkintas naujomis galimybėmis: „Esu pasirengęs išbandyti save Leverkūzene, rungtyniauti Europoje ir padėti komandai Vokietijos pirmenybėse”.

M.Friedrichas taip pat jau yra atstovavęs 6 kartus Vokietijos rinktinei, kurios treneris Joachimas Lowas jau pakvietė „Bayer” naujoką ruoštis dvikovoms su San Marinu ir Slovakija atrankinėse varžybose į Europos pirmenybes.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.