Antradienį TV3 žaidime „Taip arba Ne” – rekordinis laimėjimas!

Kiekvieną savaitę vis labiau lietuvių azartiškumu ir laimimomis sumomis stebinantis TV3 žaidimas su Marijonu Mikutavičiumi „Taip arba Ne” šį antradienį, gegužės 29 dieną, 19.10 val. žiūrovams pažers ne tik daugybę akibrokštų, bet ir privers sulaikyti kvapą – sulauksime rekordinio laimėjimo!
Šventinėje dešimtojoje laidoje sėkmė nusišypsos vilniečiui Valerijui. Dovanų iš mylimosios gavęs laimingą bilietą, vyras netikėtai taps naujuoju rekordininku, laimėjusiu iki šiol didžiausią sumą žaidime. Tiesa, tokią dovaną Valerijui įteikusi jo mergina žaidime nedalyvaus, tad apdovanotas šventiškais laidos asistenčių Aistės ir Sandros bučiniais vyras kūrybinės grupės paprašys laidos įrašo.
Negana to, laidos vedėjas Marijonas suteiks Valerijui išskirtinę progą pačiam išgirsti paslaptingąjį bankininką! Iki šiol tie, kurie abejojo, ar Marijonas telefonu iš tiesų kalbasi su gyvu žmogumi, po šio žaidimo įsitikins – „Taip arba Ne” viskas tikra.
Koks tas paslaptingasis bankininkas – žiūrovai išgirs iš Valerijaus lūpų. Tačiau jo tonas neišgąsdins vilniečio ir Valerijus toliau drąsiai ir sėkmingai atidarinės lagaminus su mažomis sumomis.
Karštis antradienio žaidime prilygs orui už lango – net ir lydimas tokios sėkmės žaidėjas prisipažins, kad tokioje situacijoje tiesiog neįmanoma išlaikyti šaltų nervų. Valerijų taip pils prakaitas, kad jis net pradės bijoti, jog po žaidimo sumažės jo svoris!

Įspūdingas dešimtasis „Taip arba Ne” žaidimas su rekordiniu laimėjimu, pirmuoju žaidėjo pokalbiu su bankininku ir smagiais Marijono pokštais – antradienį 19 val. 10 min. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.