Vasaros laidos

Nors ir pasibaigė didžioji talentų kalvė – „Tango” TV žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus-2”, tačiau naujų talentų paieška šioje televizijoje tęsiasi! Birželį „Tango” TV eteryje startuos naujas ypatingųjų talentų paieškos projektas „TV fruktai”.

„Prisipažinsiu, šį projektą inspiravo atranka į „Dangų-2”, – sako šou prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas. – Tuomet į atrankas susirinkdavo tokių „fruktų”, tokių talentų, šokėjų, aktorių ir cirkininkų, kad širdį skaudėdavo, jog šis realybės šou rimtas, profesionalus ir tik apie dainavimą. Daugeliui tų talentingų, šmaikščių ir savimi pasitikinčių jaunuolių tekdavo atsakyti, jog jo talentas – ne laidos formato, o šiame projekte – visi „fruktai” yra „formatai”. Laidos kūrėjai šiame talentų šou laukia pačių įdomiausių, sceniškiausių, netikėčiausių ir beprotiškiausių talentų, kuriais pretendentas į šou dalyvius galėtų ne tik stebinti komisiją, linksminti „Tango” TV žiūrovus, o ir pradėti karjerą televizijoje – toks ir būsiąs šio vasariško šou prizas. Būtent toks šūkis „Pradėk karjerą televizijoje dabar!” bus ir ant spaudoje bei www.tangotv.lt pasirodysiančių projekto dalyvio anketų.

Daktarė Aiskauda

„Atvykau į jūsų šalį iš JAV kelti Lietuvos pareigūnų kvalifikacijos, kad jūsiškiai nebekartotų tų pačių klaidų kaip kolegos iš JAV. Be patarimų ir pamokymų nepaleisime nuo ekranų ir TV3 žiūrovų, kurie, neabejoju, ne kartą susidūrė su policininkais, ne kartą buvo nubausti ir paleisti”, – prieš metus šypsodamasi TV3 žiūrovams prisistatė seržantė Volker, kurią šmaikščioje vasaros laidoje „Policijos akademija” suvaidino Lietuvos seksualiausias modelis Giedrė Rusytė. Šią vasarą G. Rusytę TV3 žiūrovai pamatys jau kitame vaidmenyje – nuo šiol ji domėsis medicina ir imsis padėti Lietuvos medikams bei pacientams įkurdama savo ligoninę.

„Jei pernykštė vasaros laida priminė kultinio serialo „Kobra 11” scenarijų, tai šiemet ji panėšės į „Ligoninės priimamąjį” ar „Daktaro Hauso” ligoninę, – sako laidos ir TV3 vyriausiasis prodiuseris Jurgis Jefremovas. – Šį kartą juokingieji laidos vaizdeliai bus ne automobiliniai ir policiniai, o reanimobiliniai ir pacientiniai. Bus skaudu, bus ekstremalu, dėl to laidą ketiname pavadinti „Daktarė Aiskauda”. Giedrės įvaizdis laidoje taip pat ekstremaliai, o kai kam ir skaudžiai pasikeis.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.