Kinijos restorane per gaisrą žuvo 11 žmonių

Viename šiaurės rytų Kinijos Liaoningo provincijos Čaojango miesto restorane nuo užsiliepsnojusios viryklės kilus gaisrui žuvo 11 žmonių – restoranų lankytojų ir padavėjų. Dar 16 žmonių buvo sužeista, pranešė valstybinė žiniasklaida.
Gaisras kilo šeštadienio vakarą, tuo metu, kai restoranuose būna daugiausia lankytojų, o ugniagesiams prireikė daugiau kaip valandos, kad užgesintų ugnį, pranešė naujienų agentūra „Xinhua”.

Gaisrai tiek Kinijos gyventojų namuose, tiek verslo įstaigose yra gana įprastas dalykas, kadangi saugumo standartai ir priežiūra ne visada suspėja kartu su sparčiu ekonomikos augimu.

Prieš tai šiais metais mažiausiai 17 imigrantų darbininkų žuvo kilus gaisrui jų būstuose, per kitą gaisrą pietų Kinijoje žuvo penki vaikai ir jų motina.

Neseniai žurnalistai atskleidė vieną 1994 metais nutikusią nelaimę. Viename šiaurės vakarų Kinijos teatre kilus gaisrus žuvo 288 vaikai, kadangi jiems buvo liepta sėdėti savo vietose ir laukti, kol pirmieji įvykio vietą paliks kažkokie pareigūnai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Pasaulyje su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.