Didžiojoje Britanijoje – merė transseksualė

Kembridžas tapo pirmuoju Didžiosios Britanijos miestu, kuriam nuo ketvirtadienio vadovauja merė transseksualė, praneša agentūra AFP.

„Tai tiesiog fantastiška”, – sakė Dženi Beili (Jenny Bailey), inauguracijos iškilmėse pasirodžiusi kartu su savo gyvenimo partnere, taip pat transseksuale Dženifer Lidl (Jennifer Liddle). 45 metų liberaldemokratei prieš 15 metų buvo atlikta lyties keitimo operacija. Prieš tai ji buvo susituokusi ir turi du sūnus, kuriems dabar 18 ir 20 metų.

Nuo 2002-ųjų Dž. Beili yra miesto tarybos deputatė, o pastaruosius metus buvo vicemerė. Naująsias pareigas ji užims metus.

Prieš savo inauguraciją moteris laikraščiui „The Times” teigė, naująsias pareigas laikanti didele garbe.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , .

2 atsiliepimai į "Didžiojoje Britanijoje – merė transseksualė"

  1. vox

    nu jau prasideda…isgamos prades vadovauti…manau kils gresme naturalios prigimties HOMO SAPIENS

  2. nesupratusi

    Taip ir likau nesupratusi… Tai ar ta Dzeine anksciau buvo vyras, ar dabar yra vyras? Nes jei pasikeite lyti i moters ir dabar gyvena su moterimi, tai nematau prasmes keisti lyti…

    Man baisu, kad tie visi „uz ivairove” homoseksualai vis labiau skverbiasi i valdzios strukturas. Ziurek, greitai jau normali orientacija pasidarys mazuma, o gal net bus visiskai uzdrausta… Nesurantu kur ziuri visas pasaulis, kai nusileidzia problemu su smegenims turintiems ligoniams… Kitaip ju nepavadinciau, nes tai, kokie jie yra, tikrai nera normalu.

    Nenustebciau jei uz tokius pasisakymus dar ir i teisma paduotu…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.