R.Marquezas praleis sezono pabaigą

Meksikos nacionalinės rinktinės ir Ispanijos čempionų „Barcelona” klubo gynėjas Rafaelis Marquezas (Rafael Márquez) dėl prastų naujienų apie dešinės šlaunies traumą privalės praleisti trejas paskutiniąsias „Primera” lygos pirmenybių varžybas.

Komandos medicininis personalas spėjo, kad legionierius iš Meksikos vėl prisijungs prie ekipos draugų dar prieš sezono pabaigą, kadangi balandžio 29-ąją dieną pasitempė dešinės kojos raumenį.

Tačiau tai nepasiteisino ir 28-erių metų žaidėjui prireikė dar vienos apžiūros po to, kai vakar buvo priverstas pasitraukti iš komandos treniruotės. Atlikti tyrimai atskleidė, kad jis patyrė naują susižeidimą toje pačioje kojoje ir todėl negalės išbėgti įaikštę dar kelias savaites.

Meksikos rinktinės kapitonui teks susitaikyti su tuo, kad praleis likusias trejas rungtynes Ispanijos „La Liga” čempionate, kuriame „Barca” siekia iškovoti trečią čempionų titulą iš eilės – gynėjas praleis mačą prieš „Getafe”, derbį prieš kitą Barselonos komandą „Espanyol”, ir paskutines šio sezono varžybas prieš autsaiderę Taragonos „Gimnastic” vienuolikę.

Franko Rijkaardo treniruojami katalonai šalies pirmenybėse užima 2-ąją vietą ir turi lygiai tiek pat taškų kaip ir Madrido „Real” klubas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.