R.Benitezas: „Pralaimėjome dėl neišnaudotų progų”

Čempionų lygos finale pralaimėjusio „Liverpool” klubo treneris Rafaelis Benitez teigė, kad jo auklėtiniai turėjo pripažinti „Milan” pranašumą dėl neišnaudotų progų, tuo tarpu komandos kapitonas Stevenas Gerrardas išreiškė viltį sugrįžti į finalą kitais metais.

Pergalę „Milan” trečiadienį Graikijos sostinėje Atėnuose vykusiame lėmė du Filippo Inzaghi įvarčiai, o Dirko Kuyto įvartis priešpaskutinę minutę išsigelbėti „Liverpool” jau nebepadėjo.

„Pirmajame kėlinyje žaidėme labai gerai, bet mums nepasisekė dėl praleisto įvarčio. Spaudėme varžovus ir palikome laisvo ploto, kurį jie sugeba išnaudoti. Bandėme kuo daugiau išlaikyti kamuolį, bet privalėjome pasinaudoti turėtomis progomis”, – sakė R.Benitezas.

„Liverpool” strategas taip pat buvo nepatenkintas, kad teisėjas nesužaidė viso pridėtinio laiko, bet pripažino, kad „Milan” nugalėjo pelnytai: „Tai nėra priežastis (dėl pralaimėjimo – aut.past.), nes nusileidome gerai komandai su aukšto lygio žaidėjais.”

Anglijos ekipos kapitonas S.Gerrardas (Steven Gerrard) buvo patenkintas savo ir komandos draugų pastangomis bei teigė bandysiantis atsigriebti kitą sezoną: „Galime savimi didžiuotis. Puikiai pasirodėme patekdami į finalą ir žinau, kad dar žaisime viename iš tokių finalų. Turime atsigauti, gerai pailsėti vasarą, ir viską pradėti iš naujo kitą sezoną. Mes jau daug pasiekėme ir tas niekur nedings.”

„Manau, kad kontroliavome žaidimą pirmajame kėlinį, tačiau ne taip daug kaip norėjome antrajame. Tačiau nereikia pamiršti, kad žaidėme prieš aukšto lygio komandą su aukšto lygio žaidėjais. Reikia atiduoti pagarbą „Milan” – jie laimėjo ir turbūt maždaug to nusipelnė. Prieš rungtynes sakiau, kad viską nulems mažos detalės bei sėkmė, ir „Milan” tai šiandien turėjo”, – analizavo S.Gerrardas.

„Mums dar reikia stiprintis ir gerinti komandos sudėtį. Treneris ir klubo vadovai tai žino, tad vasara bus įdomi. Šiandien reikia nepamiršti įvertinti ir vaikinų – jie atidavė viską, tačiau tiesiog buvo ne mūsų diena”, – sakė „Liverpool” saugas.

Tuo tarpu ekipos gynėjas ir antrasis kapitonas Jamie Carragheris (Jamie Carragher) sutiko, kad varžovai buvo stipresni, bet taip pat pripažino, kad prieš „Milan” pirmą įvartį padarė lemtingą klaidą netiksliai atiduodamas kamuolį

„Manau, kad laimėjo geriausia komanda. Pirmasis kėlinys buvo apylygis, bet prieš pertrauką praleistas įvartis buvo lemiamas smūgis. Epizode prieš tai aš neapsigalvojau ar stabdyti kamuolį, ar išmušti toliau nuo vartų – turėjau sužaisti geriau”, – atviravo žaidėjas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.